Keystone logo

22 Master Program i Pedagogik Forskning om utbildning Forskningsmetoder 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Pedagogik
  • Forskning om utbildning
  • Forskningsmetoder
Studiefält
  • Pedagogik (22)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Pedagogik Forskning om utbildning Forskningsmetoder

En magisterexamen kan tjäna på de flesta områden. Admittan till ett program är vanligtvis beroende av att ha en kandidatexamen. Studenterna måste vanligtvis slutföra mellan 32 och 60 studiepoäng studieår.

Vad är en master i forskningsmetoder? Dessa program betonar vanligtvis ett brett spektrum av forskningsmetoder, både kvantitativa och kvalitativa. Studenter intresserade av att anmäla sig till en forskningsmetodik masters program har vanligtvis starka forskningsbakgrunder. Många elever tycker att det är en bra steg för ytterligare doktorandstudier. Individer kan hitta sig som kurser som forskningsmetoder inom samhällsvetenskap, introduktion till pedagogisk statistik och introduktion till linjära modeller. Eleverna utbildas ofta i mätningar, statistiska metoder och forskningsdesign.

Kandidater förvärvar vanligtvis många överförbara färdigheter. De kan lära sig att hantera projekt från början till slut och möta interna och externa deadlines. För att bli framgångsrik lär eleverna vanligtvis att vara självmotiverade. Dessa färdigheter kan hjälpa eleverna att nå mål i sin professionella och personliga liv.

Kostnaderna för att tjäna en magisterexamen beror på många faktorer. Plats, programlängd och kurser krävs bara några av dessa faktorer. Det bästa handlingssättet är att en potentiell student ska kontakta sin eller hennes skolan för val för specifik information om undervisning och avgifter.

Kandidater kan normalt delta i tillämpade forskningsprojekt, designa och bygga bedömningsinstrument, analysera och tolka data och översätta forskningsresultat för tillämpning på utbildningsinstitutioner. Alla jobb med betoning på forskning och analys är vanligtvis en bra passform. Studenter kan hitta sig som marknadsanalytiker, professorer eller branschanalytiker.

Studenter kan hitta distansutbildningsmöjligheter eller program som erbjuds helt online. De många alternativen som är tillgängliga idag gör inskrivningen mycket enklare och mer anpassningsbar till behoven hos enskilda studenter. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.