Keystone logo

24 Master Program i Fotonik 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Ingenjörsstudier
 • Materialvetenskap
 • Fotonik
Studiefält
 • Ingenjörsstudier (24)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Fotonik

  Generellt kräver två års heltidsstudier, är en magisterexamen nästa fullständig utbildningsnivå över kandidatnivå. Magisterprogram acceptera ofta ett begränsat antal sökande, så studenter bör hålla sina kvaliteter hög för att öka sin chans för antagning.

  Vad är en Master i fotonik? Studenter som kommer från tekniska eller fysisk vetenskap bakgrunder kan ha tagit kurser som berört luminans, men ett magisterprogram förbereder dem för mer djupgående, fokuserade studier i ämnet. Kurser inkluderar en kombination av vetenskaplig analys av ljusrelaterade ämnen tillsammans med labbverksamhet att öva begreppen eftersom de är lärt sig. Arbete är slutfört både individuellt och i grupper.

  Arbetstillfällen förbättras för herres utexaminerade eftersom de är bättre förberedda att hantera de tekniska aspekterna av lasrar, spektroskopi och optik.Masterprogrammet kommer att hjälpa eleven att förstå både teori och tillämpning av fotonik, varigenom examen i både vetenskapliga och tekniska aspekter av specialitet.

  Kostnaderna varierar beroende på skola och dess plats. Sökande bör jämföra priserna på undervisning och avgifter på olika institutioner för att välja det program som både uppfyller deras budget och utbildningsbehov.

  Akademiker som går in i branschen arbetar ofta för kommunikation, hälsovård eller solenergi företag. De kan också få arbete för en enhet tillverkare produkthantering utveckling eller som en del av ett team för att underlätta dokumentation och marknadsföringsinsatser. I kommunikations sfären, ofta samarbetar de med ingenjörer från andra discipliner, såsom civila och el, och kan samverka med statliga och planerare. Akademiker som fortsätter sin utbildning anger specialiteter spirande forskning som leds av några av världens främsta universitet.

  Skolor som erbjuder magisterprogram i fotonik finns runt om i världen, men en betydande kluster av kvalitetsprogram kan hittas i centrala och norra Europa. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.