Keystone logo

3 Master Program i Caen, Frankrike för 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Frankrike
Studiefält
    Arkitekturstudier (0)Biovetenskap (0)Designstudier (0)Energistudier (0)Företagsekonomi (0)Generella studier (0)Hotell och turism (0)Humaniorastudier (0)Hållbarhetsstudier (0)Ingenjörsstudier (0)
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Master Program i Caen, Frankrike

Caen är en universitetsstad och kommersiella centrum. Denna lilla stad har en lång och rik historia och har sedan dess byggts om efter D-Day, med lite av gammal Caen kvar. Det finns många fördelar för studenter som bedriver en Master i Caen, den stora elevantalet gör för en levande miljö, det finns utmärkta museer, och studenter kan njuta av enkel resa till andra delar av Frankrike, liksom i hela Europa.

En Master i Caen är ett utmärkt tillfälle för utbildning av hög kvalitet. Det finns gott om möjligheter till Masterprogram i Caen grader i näringslivet, till exempel management, marknadsföring och entreprenörskap, och graden möjligheter även samhällsvetenskap, hårda vetenskaper och konst. Med en Master i Caen, har studenterna möjlighet att utveckla en stark professionellt nätverk, samt få internationell erfarenhet att potentiella arbetsgivare kommer att värdera.

Bläddra igenom Master i Caen program nedan för att ta reda på om man är rätt för dig. Du kan läsa mer om specifika program och begära information direkt från skolan!