Keystone logo

2 Master Program i Fransk litteratur 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Humaniorastudier
 • Litteratur
 • Fransk litteratur
Studiefält
 • Humaniorastudier (2)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Master Program i Fransk litteratur

  Studenter som har tjänat sin Bachelor of Science och vill föra en mer avancerad examen registrera ofta i ett magisterprogram. Även om de flesta program kräver försvaret av en avhandling, kurskrav och tid engagemang varierar med varje läroanstalt.

  Vad är en Master i franska litteratur? Även om de enskilda programmen är olika, många har likartade komponenter. De sökande behöver i allmänhet att ha goda kunskaper i franska och har ett fast grepp om landets historia. Eleverna kan oftast räkna med att analysera olika genrer av litteraturen, inklusive skönlitteratur, facklitteratur, och poesi. Specialiserade utbildningar kan delas upp efter tidsperioden, region, författare eller ämne. Examen krav kan vara kursform eller forskningsbaserad, beroende på program.

  En Master i fransk litteratur kan hjälpa dig att odla färdigheter som kommer att stärka ditt värde på arbetsplatsen och hjälpa dig att tjäna den lön du har alltid velat.Eleverna utvecklar ofta ovärderlig kritiskt tänkande, kommunikation och problemlösning färdigheter som kan användas i analysen eller undervisning av texter.

  Kostnaden för att tjäna en avancerad examen kan variera från en institution till en annan. Med en mängd olika valbara kurser och tidskrav, är varje program unikt. Kontakta antagningsenheten på program som intresserar dig för att fråga om undervisning, finansiering och stipendiemöjligheter.

  Även om vissa dröm om att vara en professor, behöver Master of fransk litteratur utexaminerade inte begränsa sig till en karriär inom utbildning. Många studenter arbetar i de internationella grenar av lukrativa branscher som företag, lag, och finans. Marknadsföring och kommunikation medarbetare och specialister är populära val för nyutexaminerade. Regeringen och diplomatiska uppdrag är också vanligt bland lärda fransk litteratur.

  En magisterprogram kan hjälpa dig att utveckla den kunskap och erfarenhet du behöver för att maximera din potential. För att hitta en som är rätt för dig, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.