Keystone logo

5 Master Program i Humaniorastudier Språkstudier Franska studier 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Humaniorastudier
  • Språkstudier
  • Franska studier
Studiefält
  • Humaniorastudier (5)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Humaniorastudier Språkstudier Franska studier

Att tjäna en magisterexamen kräver ett engagemang för akademisk prestation. Dessa program är avsedda för avancerade studenter att ta sin karriär till nästa nivå. I allmänhet kräver de två år av heltidsstudier, ofta ett originalt forskningsprojekt som gör det möjligt för akademiker att demonstrera materialstyrkan.

Vad är en master i franska studier? Det är ett högskoleexamen för studenter i franska språket och kulturen. Medan några program inte kräver franskhet före franskan inskrivning kan studenterna dra nytta av tidigare kurser på språket. Det är vanligt att kurser på denna nivå lärs helt och hållet på franska. Detta berikar förståelsen av kulturen och hjälper eleverna vidare att utveckla sina kommunikationsförmåga. Ämnen går allmänt utöver bara den grundläggande grammatiken och uttalar lektioner från lägre divisionsklasser. Eleverna kan dyka in i franska konster, litteratur och historia.

Nyanser av franska språket förstås bättre genom studien av den övergripande kulturen. Eleverna lär sig också hur Frankrike dramatiskt har påverkat resten av världen. De utvecklar bättre analytiska och resonemangsfärdigheter och kan kritiskt utvärdera utbytet mellan kulturer.

Den totala utgiften för ett masterprogram beror på institutionens kurs och studietid som krävs. Eleverna bör också budgetera för utgifterna i skolan. Universitetens antagningsavdelningar kan ge mer information.

Kandidater från ett franskt studieprogram är redo att komma in i den internationella arbetskraften. Många hittar anställning med företag som har förbindelser i Frankrike och hela Europa. Möjligheten att kommunicera mellan kulturer är värdefull så att studenter kan bli företagsledare och konsulter. Vissa fortsätter att arbeta i utbildning som franska lärare. Andra kan hitta arbete som tolkar och guider.Mycket professionella individer kan vara anställda av diplomater eller andra myndigheter.

Det är viktigt att undersöka alla möjliga alternativ innan man bestämmer sig för ett visst program. Om du har schema begränsningar, erbjuder en online college ofta det bästa sättet att nå ditt utbildningsmål. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.