Keystone logo

5 Master Program i Hotell och turism Turism Fritidsstudier 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Hotell och turism
  • Turism
  • Fritidsstudier
Studiefält
  • Hotell och turism (5)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Hotell och turism Turism Fritidsstudier

Postgraduate degrees är för studenter som vill fortsätta sina studier på högre utbildning. De flesta magisterexamen kräver vanligtvis minst ett års heltidsstudie och kan ta upp till fyra år att slutföra. De flesta program kräver en slutförande av 32 till 60 kredit timmar.

Vad är en master i fritid studier? Även känd som en Master i rekreationsstudier, är denna grad en gren av samhällsvetenskapen, och det är avsett att förbereda studenterna att arbeta som rekreationsterapeuter eller köra rekreationsinställningar. Som en del av ett kärnkrav kan eleverna själva ta sig till kurser som perspektiv på fritid, koncept inom terapeutisk rekreation och administration och övervakning av rekreation och sport. Valbara kursalternativ kan omfatta rekreationsprogramdesign, trender och problem i terapeutisk rekreation, och områden och faciliteter för rekreation och sport. Denna magisterexamen resonerar ofta med individer som tycker om att arbeta med en mängd olika människor.

Studenter som bedriver en master i fritid studier kan utveckla många värdefulla färdigheter. De kan lära sig analytiska och problemlösande färdigheter, liksom anpassningsförmåga. Detta kan hjälpa eleverna i både deras personliga och professionella liv.

En master i fritid studier erbjuds på många universitet, och programkraven varierar. Många faktorer kan påverka examensutgifter, inklusive skolans plats, programmets längd och de valda kurser. Kontakta eventuella potentiella skolor för en mer detaljerad fördelning av anmälningsavgifter.

Efter examen kan eleverna hitta karriärmöjligheter inom ledarskap och ledningspositioner i olika organ, som ideella, militära baser, orter, idrottsanläggningar, skolor och fritidsanläggningar. Arbetsmöjligheter kräver ofta att potentiella individer har starka ledarförmåga, att kunna motivera andra, vara kreativa, arbetande och hälsosamma. Kandidater kan hitta sig som tränare, gymchefer, parker eller nöjesparkshanterare.

Många universitet erbjuder en Master i fritid studier online. Naturligtvis kan eleverna alltid fortsätta sin examen i en campus inställning också. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.