Keystone logo

Master Program i Genetik 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Sjukvård
 • Reproduktiv medicin
Studiefält
 • Sjukvård (0)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Popular education type

  Master Program i Genetik

  De som söker en grundligare utbildning inom sitt område kan utöva en magisterexamen, vilket är den första doktorandstudenten kan få. Ett masterprogram tar vanligtvis två eller flera år att slutföra och innebär mer ansträngande forskning och studier än grundutbildningsprogram.

  Vad är en master i genetik? Detta examen lär forskare om globala genetiska problem och förbereder dem för att hantera de utmaningar som sådana problem ofta presenterar. Det gör det genom kurser i celltekniker, cellsignalering, neurobiologi, immunologi, genetisk toxikologi och många fler. Varje klass erbjuder erfarna forskare en starkare teoretisk ram som krävs för att kunna utföra kompetent inom avancerade vetenskapliga karriärer.

  Under de obligatoriska kurserna förväntas studenterna behärskar yrkeskunskaper som dataanalys, korrekt efterföljande vetenskapligt förfarande och hantering av modern forskning och medicinsk teknik. Medan de senare två av dessa är utformade för att förbereda eleverna för en karriär inom fältet, kan dataanalisering hjälpa till att göra vardagliga uppgifter som budgetering enklare.

  När det gäller prissättning borde intresserade personer göra egen forskning innan de förbinder sig till en viss skola. Undervisningskostnaderna varierar mycket mellan olika institutioner och värdländer, och de kan vara kortare eller längre beroende på vilken plats en potentiell student råkar välja.

  En sak intresserade parter är mest intresserade av innan du väljer ett examensprogram är hur det kommer att påverka deras val av framtida karriärer. En magisterexamen i genetik ger en ganska specialiserad utbildning, men även kandidater kan förvänta sig att hitta ett stort antal jobb tillgängliga för dem när de har avslutat sin utbildning. Klinisk forskningsassistent, vårdforskare, växtförädlare och medicinsk forskare är några av de jobb som är närmast relaterade till graden, medan andra jobb som högskoleutbildare, medicinsk försäljningsrepresentant och laboratorie tekniker fortfarande använder de färdigheter som ofta lärs ut i hela programmet.

  Online kurser kan vara ett idealiskt val för studenter med upptagna scheman, men de som letar efter något lite mer traditionellt kan dra nytta av att bedriva personliga eller till och med internationella lektioner. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.