Keystone logo

69 Master Program i Naturvetenskap Geovetenskap Geologi 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Naturvetenskap
  • Geovetenskap
  • Geologi
Studiefält
  • Naturvetenskap (69)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Naturvetenskap Geovetenskap Geologi

Genom att föra en magisterexamen, studenter har möjlighet att utöka sin förståelse av ett ämne och tillämpa denna förståelse till en mängd verkliga strävanden. Inte bara kan detta leda till en ökad känsla av självförverkligande, det kan också vara ett bra sätt att säkra en givande karriär inom ett valt område. Geologi är ett sådant område som eleverna kan bedriva för att få en tydlig förståelse av jorden själv och hur det kom att bli.

&nbsp

Vad är en Master i geologi? Denna kurser behandlar alla saker jord, från dess fysiska sammansättning till den evolutionära processen. Eleverna kommer att vara invigt klasser på ekologi, kemi, fysik och många andra ämnen som rör geologisk vetenskap. Den fördjupade studier av jorden kan sedan tillämpas på många områden, bland annat saker som engineering och positioner inom den akademiska världen.

&nbsp

När vi söker en Master i geologi, kan eleverna välja mellan en mängd olika inriktningar beroende på deras särskilda intressen och talanger. De färdigheter upplupna genom denna kurser kan tillämpas över hela världen, vilket kan vara viktigt att studenter som söker att göra resandet en del av sina långsiktiga karriärmål.

&nbsp

Eftersom studieavgifter kan variera från skola till skola, det 's viktigt för alla elever att vara fullt medvetna om den totala kostnaden innan några varaktiga beslut. I det här fallet, det 'att bäst kontakta en blivande skolan direkt för att se till att den passar i en ' s budget.

&nbsp

Såvitt karriärer berörs, tjänar en master 's examen i geologi kan öppna ett antal dörrar för akademiker. Studenter kan få arbete inom miljö- eller energiindustrin, och vissa kan även inneha positioner för högprofilerade inlärningsforskningsinstitutioner.De som är intresserade av jordens 's förflutna kan tillämpa sina kunskaper till arkeologiska sysselsättningar, medan andra kan välja att ta på teknik eller civila arbete.

&nbsp

Online kurser som erbjuds av bästa inlärningsmöjligheter kan tillåta elever över hela världen för att förvärva de kunskaper de behöver för att säkra en givande karriär. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.