Keystone logo

11 Master Program i Geopolitik 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Samhällsvetenskap
 • Statsvetenskap
 • Geopolitik
Studiefält
 • Samhällsvetenskap (11)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Geopolitik

  Genom att erhålla en masterexamen kan eleverna vidareutveckla sin förståelse för det givna ämnet utöver vad en kandidatexamen utbildar. Denna grad ger de verktyg som behövs för en fördjupad studie av ett visst ämne och kan leda till högre betalande karriärer än akademiker skulle ha utan mästarens.

  Vad är en Master i Geopolitik? Dessa program vidareutvecklar studentens förståelse för internationell politik, geografi, regionala samhällen och det dynamiska samspelet mellan dessa element. Den typiska kursen syftar till att lära studenterna om dynamiken mellan globala ekonomiska, sociala och politiska krafter. Vidare hjälper geopolitiska program studenter att förstå hur politik, ekonomi och samhällen i vissa regioner påverkar länder runt om i världen. Kurser i dessa program kan ha fokus på specifika regioner i världen, nuvarande geopolitiska teorier och andra teman.

  En Master i Geopolitics kan hjälpa akademiker navigera i vår komplicerade och alltmer globaliserade värld. Eleverna lär sig att förstå världen från olika perspektiv, vilket kan vara nödvändigt i alla karriärer. Dessutom studerar studenterna ofta från dessa program med topnotchforskning och tidskursförmåga.

  Studenter kan betala olika priser för en Master i geopolitik. Den exakta kostnaden för en sådan examen kan variera beroende på platsen för skolan, där studenten bor och skolens kursnivå. Projektiva studenter ska kontrollera varje skola för att lära sig mer om programpriser.

  Kandidater med en Master i Geopolitics kan arbeta inom företag, regering och ideella organisationer. Många kandidater fortsätter att fylla ledande befattningar i globala enheter. För vissa akademiker betyder det att du arbetar som diplomater i FN eller EU. Andra akademiker kan fungera som chefer och regissörer för företag som handlar om internationell rätt, export och andra geopolitiska styrkor. Dessutom kan personer med magisterexamen på detta område hantera ideella organisationer som ger hjälp i krigshärna länder.

  Studenter kan slutföra dessa program i sina samhällen, online, eller som en del av ett program utomlands. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.