Keystone logo

4 Master Program i Global energi 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Energistudier
 • Energi
 • Global energi
Studiefält
 • Energistudier (4)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Global energi

  En magisterexamen är en indikation på att en student har studerat ett visst ämne under flera år, få en djup förståelse för det valda området. I allmänhet är dessa utbildningar är öppna för dem som tidigare genomgått en kandidatexamen. En magisterexamen kan bedrivas i ett antal olika områden.

  Precis vad är en Master i Global Energy? Denna examen är ofta utformade för att hjälpa eleverna lära sig allt om energikällor, konflikter, politik och utveckling ur ett internationellt perspektiv. Kurser kan omfatta ämnen som energistyrning, energi och ekonomi, politiska system och energi, gränsöverskridande energifrågor, och olika typer av energiproduktionen. Beroende på vilket program, kan eleverna täcka breda geografiska områden eller fokusera hårt på vissa regioner, såsom Europeiska unionen.

  Det finns många fördelar för studenter som fullföljer en av dessa grader.En viktig sådan är att ha en magisterexamen kan hjälpa eleverna medan de söker arbete. En annan stor fördel är att studenterna får i allmänhet en djup kunskapsbas som kan komma till nytta i en framtida karriär.

  Kostnaden för en Master i Global Energy kommer att variera från institution till institution. De som är intresserade av att fullfölja en av dessa grader bör se till att göra sin ekonomiska forskning innan de bestämmer sig för inskrivning.

  Många olika yrken kan bedrivas med en examen i den globala energi. Eleverna kan välja att bli politiker eller beslutsfattare, som arbetar för att hitta energilösningar i internationell skala. Ett annat alternativ är att fortsätta arbetet med multinationella energiföretag eller icke-statliga organisationer. Vissa akademiker väljer att bli professorer eller lärare för att utbilda andra studenter om global energi.

  Om du tror att du vill tjäna en Master i Global Energy, databasen över skolor och program kan hjälpa dig att hitta det du behöver.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.