Keystone logo

16 Master Program i Globalt ledarskap 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Studier i management
  • Ledarskap
  • Globalt ledarskap
Studiefält
  • Studier i management (16)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Globalt ledarskap

Att tjäna en magisterexamen är en glädjande prestation som kräver engagemang och uthållighet. Genom att fylla i ett doktorandprogram förbereder en person sig in i ett karriärfält i en mer avancerad kapacitet eller att flytta sig inom det valda fältet.

En student som överväger registrering kan undra, vad är en mästare i global ledarskap? Detta utbildningsalternativ ger individer en bakgrund i affärsprinciper och ekonomi som är nödvändiga för att arbeta i olika situationer i internationella organisationer. Dessa inkluderar positioner som handlar om att utveckla system för att skapa organisatorisk förändring, underlättande av team, kommunikation och förbättring av företagets effektivitet i en global miljö. Kursen fokuserar normalt på ekonomisk utveckling, allmän ordning och mångkulturella relationer i ett affärssammanhang.

En elev kan välja att anmäla sig till ett magisterprogram i globalt ledarskap för att lära sig färdigheter som krävs för att lyckas i en ledarroll i ett multinationellt företag. Denna typ av avancerad examen tillåter en individ att få de färdigheter som underlättar marknadsföring och framsteg inom en organisation.

Kostnaden för en magisterexamen är svår att förutsäga på grund av det stora utbudet av tillgängliga program. De kan vara mellan ett och tre år och kan innebära praktik eller forskningsprojekt. Undervisnings- och avgiftsscheman varierar från en institution till en annan. Innan du väljer ett program, undersök skolan noga för att säkerställa att dina mål är uppfyllda.

Kandidater från globala ledarskapsprogram kan upptäcka att de är kvalificerade att gå in i ett antal karriärer. Ledarskaps- och organisationsutveckling, global fastighets- och programhantering och administration är bara några av de alternativ som är öppna för dem som har förvärvat kompetens vid korsning av nationella och kulturella gränser. En elev kan förvänta sig att hitta denna typ av position i en internationell offentlig eller ideell institution, samt myndigheter och politiska arenan.

Du kanske vill ansöka om en utbildningsinstitution på den plats där du helst vill hitta anställning. Om omlokalisering inte är möjlig, ger online kurser flexibilitet. För att starta din väg till framgång, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.