Keystone logo

12 Master Program i Gröna studier 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Energistudier
 • Gröna studier
Studiefält
 • Energistudier (12)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Program i Gröna studier

  En magisterexamen är ett avancerat utbildningsprogram som expanderar på ämnen studenter lärde sig under sina första fyra år av college. De flesta av dessa program kräver ytterligare två års heltidsstudie, och studenterna måste generellt slutföra ett slutprojekt som demonstrerar materialstyrning.

  Vad är en Master i gröna studier? Dessa är vanligtvis företagsgrader som fokuserar på att utveckla nya sätt att lösa vanliga problem. Med en bättre vetenskaplig förståelse av miljön och förändrade offentliga attityder behöver organisationer ofta ledare som kan hjälpa dem att anpassa sig. Studieämnen inkluderar ofta miljöpåverkan av tillverknings- och logistikprocesser, regleringsbörda och strategier för att behålla vinster. Eleverna kan lära sig hur den gröna energiproduktionen och gröna byggtekniker kan förbättra organisationens kapacitet.

  Efter att ha avslutat ett av dessa examensprogram är utexaminerade redo att bli ledare med förbättrade kommunikations- och analysmöjligheter. Dessutom kan dessa yrkesverksamma effektivisera en affärsprocess för att spara kostnader och möta mål. De vet viktiga faktorer i den gröna industrin och kan genomföra förändringar med hjälp av projektledning.

  Undervisningsutgifterna och avgifterna för en magisterexamen varierar. De som är intresserade bör kontakta de behöriga skolans behöriga institutioner för mer information.

  Kandidater från ett magisterprogram har vanligtvis mycket eftertraktade färdigheter. Arbetsgivare inom tillverknings- och transportsektorn anställer rutinmässigt dessa yrkesverksamma som chefer. Kandidater kan också vara kvalificerade att arbeta som konsulter och låna sin expertis till specifika projekt. Vissa arbetar som revisorer för myndigheter. Gröna energibolag kan anställa en examen för affärsutveckling eller marknadsföring.Företagande kandidater kan besluta att starta egna företag och erbjuda gröna lösningar på problem som de är passionerade för.

  Innan du börjar ett studieprogram bör du undersöka så många alternativ som möjligt. Mellan traditionella universitet och online-högskolor finns det många alternativ som passar din livsstil och schema. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.