Keystone logo

4 Master Program i Grafik 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Konststudier
 • Konsthantverk
 • Grafik
Studiefält
 • Konststudier (4)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Grafik

  Att erhålla en magisterexamen är ett beundransvärt mål som kan erbjuda fler karriärmöjligheter till de studenter som slutför programmet. Tillgänglig för alla som har fullgjort en kandidatexamen, ger denna typ av program eleverna kompetens inom sitt valfria område.

  Vad är en mästare i Printmaking? Denna typ av examen gör det möjligt för konstnärer att utveckla expertkunskap om tryckmediet. Kursen kan omfatta historiska metoder samt samtida, och eleverna kan lära sig att sammanfoga de två. Eleverna lär sig vanligtvis hur man skapar engagerande utskrifter med traditionella och experimentella metoder. Varje enskild kurs är generellt utformad för att ge eleverna specialkunskap om alla aspekter av tryckning.

  Studenter som får en Master i Printmaking kan odla färdigheter som kreativt tänkande, och de kan utveckla utmärkta datorkunskaper för att skapa konst nästan. Båda dessa förmågor kan göra eleverna berättigade till högre betalande jobb i framtiden. Studenter kan också lära sig marknadsföringskunskaper som kan hjälpa till att sälja sin konst under hela livet.

  Det kan ta var som helst i ett till tre år för att tjäna en magisterexamen i printmaking, och kostnaden varierar mycket. Varje skola har egen utbildning och avgifter, och faktorer som om en kurs erbjuds personligen eller online kan påverka kostnaden.

  Människor som innehar en Master i Printmaking kan vara berättigade till många jobb. De som tycker om att arbeta för sig själva och sätta sina egna scheman kan välja att arbeta som egenföretagare. Andra kan bedriva en karriär med ett konstföretag eller designstudio. En karriär som grafisk formgivare kan vara en möjlighet, medan andra studenter föredrar att dela sin kunskap och bli lärare. Med en fast kännedom om printmaking kan många konstnärliga karriärer vara tillgängliga.

  För studenter som arbetar eller behöver balansera sin utbildning med en familj kan online-lektioner vara ett bra alternativ. Att ta en klass på nätet ger dig större flexibilitet att bedriva en bättre utbildning samtidigt som du behåller ditt personliga liv. För att börja söka efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.