Keystone logo

36 Master Program i Pedagogik Grundskoleutbildning 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Pedagogik
 • Grundskoleutbildning
Studiefält
 • Pedagogik (36)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Program i Pedagogik Grundskoleutbildning

  Magisterexamen är för studenter som redan har avslutat en kandidatexamen. Ytterligare studier fortsätter att utveckla koncept och fördjupa sig vidare i teorier och avancerade tekniker. De flesta kommer att kräva två års heltids närvaro för att avsluta, och studenterna måste i allmänhet slutföra ett formellt projekt som demonstrerar behärskning av ämnesmaterialet.

  Vad är en master i grundutbildning? Dessa examen fokuserar i allmänhet specifikt på behoven hos utbildare i grundskolan. De är avsedda för liberal arts college majors som har en önskan att vårda nästa generations studenter. Studieämnen innehåller ofta instruktionsmetoder, metoder för att hantera ett klassrum och gemensamma pedagogiska modeller. Eleverna kan lära sig att kommunicera effektivt med barn i skolåldern och deras elevernas föräldrar.

  Efter avslutad ett av dessa program kan utexaminerade designa en studieutbildning som maximerar en studerandes lärandesultat. De bör också ha tillräcklig förståelse för att lära sig psykologi för att upptäcka problem med ett barns utveckling. Programmen förstärker vanligtvis offentliga talande och kommunikationstekniker.

  Kostnaderna för dessa program varierar vildt. För det bästa värdet bör eleverna överväga både traditionella och online universitet. Anmälningsavdelningarna för dessa institutioner kan ge mer specifika kostnadsuppgifter.

  De flesta kandidater går in på utbildningsområdet som lärare, men även inom detta riktade karriärutfall finns det gott om variation. Utbildare behövs i nästan varje samhälle, och kandidater kan ha alternativ där de kan arbeta och leva. Det finns också möjlighet att specialisera sig i specifika ämnen som konst, historia eller matematik.Vissa studenter fördjupar vidare sin kompetens med mer akademisk träning och övergång till arbete som rådgivare, administratörer och skolpsykologer.

  Det finns många olika utbildningsorganisationer för att du ska grundligt undersöka innan du bestämmer dig för en viss gradplan. Om du har schemaläggning och logistiska begränsningar är online-program ett bra alternativ. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.