Keystone logo

61 Master Program i Humaniorastudier Teologi Gudomlighet 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Humaniorastudier
  • Teologi
  • Gudomlighet
Studiefält
  • Humaniorastudier (61)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Humaniorastudier Teologi Gudomlighet

En magisterexamen är en examen som hjälper studenter att hitta en karriär inom sitt område för studien. En examen kan tjänas på universitet över hela världen, och det brukar ta mellan två och fyra år att färdigställa, beroende på program.

Vad är en Master i Divinity? Detta program är utformat för studenter som vill minister i en kyrka. Efter utbildningen ska studenten ha en djup förståelse för kyrkan och dess uppdrag, vara behörig i biblisk grekiska eller hebreiska, och har ett engagemang för att utveckla andlig mognad i andra samt själva. Kärn teman är oftast teologiskt, praktisk departement, och bibliska studier. Andra kurser kan omfatta Hermeneutik, Gamla och Nya testamentet stiftelser, pingst studier, kristen etik, principer och praxis för undervisning och forskning och rapportskrivning.

Individer som utövar en viss förmån gudomlighet genom att bygga yrkeskompetens för att kunna leda en kyrka och församling.De har också förmågan att använda teologi principer för att göra en oberoende bildade bedömningar av moderna frågor i samhället.

Kostnaderna i samband med att tjäna en gudomlighet examen kommer att variera från en plats till en annan. Placeringen av skolan och programmets löptid kommer faktor i kostnaden. Studenter som vill veta exakt vad undervisning och avgifter kommer att vara bör kontakta skolorna direkt.

Det finns ett antal karriärmöjligheter för personer med en Master i Divinity. Utsikterna inkluderar vara ministrar, lärare och ledare i olika pastorala sammanhang. Kyrkor och tempel är några alternativ för sysselsättningen, liksom vårdmiljöer, ideella organisationer och institutionella miljöer. Vissa akademiker väljer att vara kaplaner i fängelser och sjukhus, medan andra kan välja att bli professorer.

Starta din tjänst utbildning direkt via vår databas.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.