Keystone logo

54 Master Program i Gymnasieutbildning 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Pedagogik
 • Gymnasieutbildning
Studiefält
 • Pedagogik (54)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Program i Gymnasieutbildning

  Magisterexamen och deras motsvarande licenser kan vara nödvändiga för vissa karriärer. De kan också vara ingången mellan grundutbildning och doktorsexamen.

  Vad är en master i gymnasiet? Dessa program är oftast utformade för att förbereda potentiella lärare för att instruera studenter i post-elementära betyg. Det handlar typiskt om att fylla i kurser i en specialisering, till exempel konst, musik, matematik, humaniora eller vetenskap och utveckla kunskap inom hela ämnesområdet som utforskas under gymnasieskolan. Kurser i etik, pedagogisk teori, sociologi och bedömningsvetenskap är vanligtvis också en del av denna magisterexamen. Studenterna borde förvänta sig att spendera någonstans mellan två och fyra år innan de får en magisterexamen i gymnasiet.

  Många institutioner erbjuder förberedelser för licensutredningar av en viss jurisdiktion, och några inkluderar även sådana kurser i programmet.Förutom förberedelser för licensiering försöker dessa program ofta ge sina kandidater den kompetens och kunskap som krävs för att lyckas som lärare, såsom effektiv lektionsplanering och exakt elevutvärdering.

  Titta på institutets behörighetsavdelning för en korrekt och uppdaterad uppskattning av undervisningsutgifterna. Detta är ofta den mest tillförlitliga källan till sådan information.

  Det främsta målet för de flesta deltagare i ett gymnasieutbildningsprogram är att bli lärare. I de flesta jurisdiktioner kräver denna ståndpunkt en omfattande process av utbildning, praktik och licens innan kandidater anses vara permanenta. Det finns ibland en väntetid innan en lärare blir tvingad genom styrelsegranskning och godkännande. Lärare är vanligtvis ansvariga för att utveckla och skapa unikt klassarbete baserat på utbildningsteori och institutionella inlärningsmål.De hålls också ofta för att ta hänsyn till studenternas framgång under deras vägledning. Lärare tenderar att delta i aktiviteter utöver ledande klassrum, såsom rådgivning av studentklubbar eller coaching-idrottslag.

  Rätt gymnasiet är sannolikt där ute och väntar på dig. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.