Keystone logo

26 Master Program i Hälsa 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Yrkesstudier
 • Hälsa
Studiefält
 • Yrkesstudier (26)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

   Master Program i Hälsa

   Efter att ha avslutat sin grundexamen kan eleverna skriva in sig i ett Professional Masterprogrammet för att främja sina karriärmål. Denna väg studien är utformad för att erbjuda både en rigorös utbildning och värdefull arbetslivserfarenhet inom området för studentens 's val.

   Vad är en professionell Master i hälsostudier? Denna grad förbereder eleverna för yrken inom hälsoområdet. Som sådan, är ett brett utbud av kurser i allmänhet ingår i läroplanen, från klasser på kost och motion för att fysiologi och mental hälsa. När det tas tillsammans, kurserna bidra till att skapa en grund för förståelse för varje elev, som de sedan kan använda i praktiska situationer under arbetet jobb eller praktikplatser för olika hälsorelaterade organisationer. Skuggning vårdpersonal ger eleverna en chans att upptäcka sin nisch inom området och även nätverk för post-graduation karriärmöjligheter.

   Kanske den största fördelen att ta denna examen är det mycket givande inverkan på andra "lever den möjliggör. Med den kunskap och erfarenhet som vunnits genom denna väg för utbildningen kan eleverna gå på för att ha en verklig effekt på hälsan och livskvaliteten för sina kunder eller patienter.

   Varje skola som erbjuder en professionell Master i hälsostudier kommer att ha olika kostnader i samband med inskrivning och registrering. Mer specifik information om ett program 's kostnader kan bestämmas genom att kontakta antagningsenheten.

   En professionell Master i hälsostudier kan tjäna som en språngbräda till ett brett spektrum av olika yrken. En av de vanligaste tillämpningarna av denna grad är en karriär inom företagshälsovård. Akademiker kan söka arbete som konsulter till personalavdelningar, bidrar till att säkerställa att företag och företag letar efter välbefinnande sina anställda att i största möjliga utsträckning.Eleverna kan också fortsätta arbetet som hälsorisk revisorer att lokalisera och minimera ohälsosamma arbetsplatsvanor. Akademiker som bestämmer de vill utöva läkaryrket kan ha en fast grund av kunskap i stället för deras läkarutbildningen utbildning.

   Studenter för vilka en professionell Master i hälsostudier låter som en bra passform uppmuntras att tillämpa. Vår databas med program kan hjälpa dig att hitta den skola som bäst kommer att matcha både ditt schema och dina karriärmål. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.