Keystone logo

6 Master Program i Hälsoutbildning 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Sjukvård
 • Global sjukvård
 • Hälsoutbildning
Studiefält
 • Sjukvård (6)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Hälsoutbildning

  En masters kurs är ett doktorandprogram som ger en avancerad examen på framgångsrika kandidater. Klasser fokuserar vanligen på specifika praktiska ämnen, företagsapplikationer av ett ämne och akademisk forskning.

  Vad är en master i hälsoutbildning? Du kan bedriva denna examen om du vill lära dig mer om utmaningar och färdigheter i samband med att förbättra hälsan genom undervisning och träning. Dessa program kan vara tillgängliga i en forskningsbaserad avhandling eller en avhandling, beroende på student och institution. Kurser kan omfatta epidemiologi, fältarbete, sociologi, programplanering och etik. Dessutom kräver administratörer och fakultet ofta några poäng i antingen forskning eller certifiering. Denna betoning kan anpassas till dina personliga mål, men programmets karaktär kan också vara avgörande.

  Kostnaderna tenderar att variera utifrån faktorer som fakultets institutioners rykte och kvalifikationer. Kontrollera med skolor av intresse för en uppskattning.

  Under ett hälsoutbildningsprogram kan du utveckla interpersonella och affärsmässiga färdigheter för att hjälpa dig med din arbetssökande process. Du kan också få livslångt stöd från det professionella nätverket du sannolikt kommer att bygga under kurser och praktiskt fältarbete. En grund i utbildningen kan också hjälpa dig att dela med dig av dina idéer och kunskaper om medicin på ett sätt som förbättrar din familjs och samhällets hälsa.

  Din master i utbildningsprogrammet för hälsoutbildning kommer sannolikt att baseras på flera faktorer, såsom stipendier, läget för din skola och vilken typ av program du väljer. Som sådan är det viktigt att bekräfta kostnaderna direkt hos institutionen.

  Kandidater med en magisterexamen i utbildning tenderar att driva karriärer som lärare eller instruktörer av något slag. Efter att du fått en examen i detta ämne kan du vara intresserad av att söka en position som hälsovårdsutbildare vid en samhällsorganisation. Du kan också bedriva en karriär inom hälsoutbildning planering, ett yrke som innebär att utveckla och genomföra strategier för att förbättra hälsan. Med viss erfarenhet kan du kanske hitta arbete som utvecklar politik eller riktar strategi för ett hälsovårdsföretag.

  Det finns hälsoprogramma masterprogram tillgängliga i många länder över hela världen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.