Keystone logo

46 Master Program i Hållbar design 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Hållbarhetsstudier
 • Hållbar design
Studiefält
 • Hållbarhetsstudier (46)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Hållbar design

  En magisterexamen är ovärderlig i ens sökning efter meningsfullt arbete som ger ett gott liv. Att uppnå en avancerad examen visar engagemang och initiativ och kan hjälpa till att sätta studenten på väg till framgång.

  Vad är en mästare i hållbar design? Konceptet hållbar design är förankrad i tanken att teknik och industri kan tas i en ny riktning, där hållbarheten för en produkt eller metod beaktas på lång sikt. Målet är att minska effekterna av livsstil och kommersiella aktiviteter på naturresurser och miljö. Detta uppnås genom att lära sig hur man gör innovativa förändringar av nuvarande produktionsmetoder och beteendemodeller för bättre bevarande av den naturliga världen.

  Att driva en examen i hållbar design kan hjälpa eleverna att tydligare se förhållandet mellan mänsklig aktivitet och miljöpåverkan. Individer lär sig att skärpa sina kreativa designfärdigheter och utveckla problemlösningsförmåga. Denna typ av kunskap kan vara lika till hjälp i den dagliga verksamheten som den är professionellt.

  Kostnaden för att få en master i hållbar design kan variera från skol till skolan, beroende på faktorer som plats och programlängd. Framtida studenter ska kontrollera kostnaderna för potentiella skolor.

  Detta är ett fält med stor mångfald när det gäller karriär. En master i hållbar design kan leda till arbete som landskapsarkitekt, stadsingenjör eller en miljöprofessor för ett byggföretag. Offentliga och privata enheter använder begreppen hållbar design för att skapa praktiska sätt att producera varor, utforma byggnader och infrastruktur och upprätthålla en modern livsstil.

  Det finns många alternativ för institutioner som erbjuder en mästare i hållbar design, både lokalt och internationellt. Vissa program kräver inlärning på campus, medan andra erbjuder online-klasser. För att komma igång, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.