Keystone logo

86 Master Program i Hållbarhetsstudier Hållbara ekonomiska studier Hållbar förvaltning 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Hållbarhetsstudier
  • Hållbara ekonomiska studier
  • Hållbar förvaltning
Studiefält
  • Hållbarhetsstudier (86)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Hållbarhetsstudier Hållbara ekonomiska studier Hållbar förvaltning

Ett magisterprogram följer ofta slutförandet av en kandidatexamen, och det kan hjälpa studenter att driva mer fokuserad specialisering inom ett fält. Dessa program kan hjälpa eleverna att utöka sina karriärmöjligheter.

Vad är en master i hållbar förvaltning? Programmet fokuserar på att ge studenterna en balanserad förståelse för ledningsstrategier och hållbara metoder. Studenterna kan få en djup förståelse för det moderna miljöförhållandet där företagen arbetar. Studenter kan utforska kurser som omfattar ämnen inom marknadsföring, verksamhet, strategi, internationell verksamhet, miljöledning, ekonomi, ekonomi och redovisning. Många program erbjuder valbara kurser för att hjälpa eleverna att ytterligare specialisera sina intressen, med inriktning på specifika problem som tillverkningsmetoder, outsourcing, transport och internationella relationer.

Studenter lämnar ofta programmet med mer utvecklade ledarskapsförmågor som kan hjälpa dem att förvärva ledande befattningar. Dessutom kan studenterna få en mer specialiserad förståelse av miljöfrågor och hållbara industrin metoder, vilket kan göra dem mer attraktiva för arbetsgivare, öka sysselsättningspotentialen och intjäningspotentialen.

Programpriset ändras baserat på institutionen. Studenter kanske vill uppskatta sin slutdatum för att hjälpa till att bestämma de totala programkostnaderna. Många program tar två till tre år att slutföra, men det kan variera.

Studenter som fullgör en mastergrad i hållbar förvaltning kan hitta en rad roller i vida organisationer. Studenter kan hitta positioner som program, assistent och seniorchefer som övervakar företagens hållbarhetsverksamhet. Dessutom kan vissa studenter arbeta som hållbarhetsanalytiker eller konsulter för företags- och offentlig verksamhet. Studenter kan också hitta positioner som anläggningschefer, operationsspecialister eller lagerförvaltare där de kan säkerställa lämplig överensstämmelse. Vissa studenter kan också utforska möjligheter som analytiker i miljöaktivistiska organisationer.

Master i Sustainable Management-program finns i många internationella organisationer, och online-program fungerar som ett utmärkt alternativ till traditionella institutioner på plats. För att påbörja lite forskning, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.