Keystone logo

15 Master Program i Hållbar turism 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Hotell och turism
 • Turism
 • Hållbar turism
Studiefält
 • Hotell och turism (15)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Hållbar turism

  En magisterexamen höljer de färdigheter som eleverna lärde sig i sina kandidatexamen. Studenter blir experter inom sina givna områden och öppna dörrar för mer lukrativa karriärmöjligheter.

  Vad är en mästare i hållbar turism? Som namnet antyder ser studien av hållbar turism på skärningspunkten mellan miljö och turism. Studenter kan studera företagsledning, gästfrihet och hållbarhet för att utveckla sätt att innovera. Vissa studenter kan behöva slutföra en magisteruppsats för att slutföra programmet. Studenter kan ofta fokusera sina studier på turism ekonomi, strategisk ledning, marknadsföring eller mer. Heltidsstudenter kan behöva mellan ett och två år för att tjäna en master i hållbar turism, beroende på programmet.

  Studenter som har examen med en Master i Hållbar Turism har i allmänhet erhållit företagsledning färdigheter som många företag värdesätter. Dessutom kan arbetsgivare söka dessa kandidater på grund av deras kritiska tänkande färdigheter och förståelse för stora marknadsstyrkor.

  Vissa mästare i hållbar turism kan kosta mer än andra. Det är viktigt för studenter att kolla med sina universitet för att se hur mycket deras program kommer att kosta. De borde fråga om kostnaden per kredittimme, antalet kredittimmar som de kan behöva ta och om det finns en skillnad i kostnader för lokala eller internationella studenter.

  Efter examen med en mästare i hållbar turism kan folk ha gott om karriärmöjligheter. Vissa akademiker blir turismdirektörer som övervakar driften av hotell, orter och andra turistmål. Andra fortsätter att arbeta för turismföretag, som kryssningsrederier. Dessa konsulter och rådgivare arbetar för att göra deras företag mer miljömedvetna utan att offra kvaliteten. Några av dessa yrkesverksamma arbetar upp till regissornivå hos turismsfokuserade företag och hanterar hela team av medarbetare.

  Precis som turism kan ta dig var som helst kan eleverna tjäna en mästare i hållbar turism var som helst med en internetanslutning. Studenter som föredrar traditionella klassrum kan välja bland lokala, regionala och internationella universitet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.