Keystone logo

242 Master Program i Hållbara ekonomiska studier 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Hållbarhetsstudier
  • Hållbara ekonomiska studier
Studiefält
  • Hållbarhetsstudier (242)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Hållbara ekonomiska studier

En masterexamen är ett avancerat program för studenter som redan har avslutat en grundutbildning. Dessa program kräver vanligtvis ytterligare två års heltidsstudie. Innan examen ska studenten visa kompetens med materialet genom att fylla i ett originalforskningsprojekt.

Så vad är en mästare i hållbara ekonomiska studier? Det är ett högskoleexamen som fokuserar på hållbara metoder. Dessa program innehåller vanligtvis många av de vanliga företagsorganisationskurserna, men fokus ligger på nyare strategier som inte orsakar så mycket skada på miljön. Studenter kan lära sig att hantera ett företag eller en avdelning samtidigt som man navigerar i den alltmer komplexa lagstiftningsmiljön. Kurser innehåller vanligtvis standard redovisning, ekonomi och verksamhetsämnen samt grön energi och tillverkningsmetoder.

En kandidat till ett hållbart ekonomiskt studierprogram får ofta bättre kommunikation och ledarskapsförmåga.De kan lära sig projektledningskunskaper och hur man hittar sätt att göra processer effektivare. Deras förståelse för nya hållbara metoder för tillverkning och transport kan hjälpa dem att anpassa äldre affärsmodeller till modern tid.

Kostnaderna för dessa program varierar. Universitetens antagningsavdelningar har information om undervisning och avgifter. Studenterna bör också budgetera för två års levnads- och transportkostnader när de anmäls.

Professionella med en av dessa grader är kvalificerade att arbeta inom tillverkningssektorn som verksamhetschefer och kostnadsanalytiker. Vissa tar jobb i transporter och hjälper till att hitta nya sätt att effektivisera leveransen av produkter till slutkonsumenter. Gröna teknikföretag anställer dessa experter för karriär inom företagsutveckling. De som gillar sitt oberoende kan hitta givande arbete som konsulter eller som småföretagare.

Online-program erbjuder flexibla format som fungerar bra för internationella studenter och yrkesverksamma. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.