Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 21 Masterexamina i Hållbart företagande 2023/2024

21 Master Program i Hållbart företagande 2023/2024

Översikt

Att erhålla en magisterexamen är ett vanligt steg för studenter som har fullgjort en grundutbildning på ett relaterat område. Denna utmärkelse erkänner kompetens inom ett visst studieområde och kan öppna möjligheter för högre nivåer.

Vad är en mästare i hållbart företag? En mästare i hållbart företag är en specialiserad examen som lär studenterna grunden för företagens sociala ansvar (CSR). Deltagarna lär sig sätt att vidta sociala och miljömässiga strategier och processer för att främja socialt och miljövänligt välbefinnande samt ekonomisk hållbarhet. Masterstudenter kan ta kurser inom olika ämnen, såsom hållbar ekonomi och förvaltning, naturliga och mänskliga samhällen, internationella perspektiv inom hållbar verksamhet, byggande av social kapital och industriell ekologi.

Att ta emot en mästare i hållbart företag utrustade individer med färdigheter som strategisk förvaltning, etisk resonemang, teambyggnad och effektiv kommunikation. Dessa färdigheter är i stor utsträckning tillämpliga och kan förbättra arbetsutsikterna och möjligheterna till framsteg i många olika branscher.

Under det senaste decenniet har magisterexamen i hållbar verksamhet blivit vanliga över hela världen och det finns många skräddarsydda program att välja mellan. Registrerings- och anmälningsavgifter kan variera mycket, vilket gör det viktigt att sökande kontaktar skolan direkt för detaljerad programinformation.

Kandidater med en master i hållbart företag kan arbeta för statliga myndigheter, företag eller institutioner för högre utbildning. Denna grad förbereder individer för positioner i hållbarhetsanalys eller förvaltning, och utrustade nyutexaminerade för att komma in i den professionella världen. Hållbarhetschefer kan fokusera på specifika typer av projekt, inklusive försörjningskedjeanalys och "greening," övervakning av växthusgasutsläpp, hållbar finansiering / investeringar och överensstämmelse med statliga och federala miljöregler.

Personer som överväger en mästare i hållbart företag kan välja mellan olika skolor runt om i världen. Många institutioner erbjuder online kurser och fjärrinlärning resurser, vilket gör det enklare för enskilda att fortsätta en examen utan att behöva flytta. För att lära dig mer, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Hållbarhetsstudier
  • Hållbara ekonomiska studier
  • Hållbart företagande
Studiefält
  • Hållbarhetsstudier (21)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat