Keystone logo

25 Master Program i Hållbart jordbruk 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Hållbarhetsstudier
 • Miljömässig hållbarhet
 • Hållbart jordbruk
Studiefält
 • Hållbarhetsstudier (25)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Hållbart jordbruk

  En magisterexamen är ett bra sätt att visa engagemang och passion för ett yrke. Att uppnå högre utbildning kan resultera i bättre arbetserbjudanden och en karriär som uppfyller både personligt och professionellt.

  Vad är en mästare i hållbart jordbruk? Denna typ av grad lär ut effekterna av jordbruksmetoder på den naturliga miljön och hur man minimerar påverkan samtidigt som produktionen maximeras. Enskilda program kan vara regionala eller ge ett mer globalt tillvägagångssätt. En rad olika ämnen inom jordbruks- och biovetenskap är generellt täckta för att utbilda studenten i produktionsmedel, bästa hanteringsmetoder och andra aspekter av hållbart jordbruk.

  En student i denna grad kan lära sig att vara känd för modern jordbruksmetoder och livsmedelsproduktion. Studenter kan också lära sig vad "organisk" differentiering innebär, liksom de ekonomiska effekterna av hållbart jordbruk. Denna utbildning kan hjälpa till att informera beslut genom hela det dagliga livet.

  Kostnaden för att bedriva en mästare i hållbart jordbruk varierar beroende på vilka skolelever som vill delta och var de befinner sig. Det finns en mängd olika alternativ.

  Det finns många positioner tillgängliga inom hållbart jordbruk, allt från forskningsbaserade till praktiska tillämpningar. Det är möjligt att bli en gårdschef eller en hållbarhetschef i livsmedelsindustrin. Personer med en mastergrad i hållbart jordbruk kan hitta undervisningsplatser i många förmågor för att hjälpa till att förbereda nästa generation av odlare och producenter i hållbara metoder. Det finns också stiftelser, organisationer och myndigheter som behöver forskare för att främja utvecklingen av hållbart jordbruk.

  Skolor över hela världen erbjuder grader i hållbart jordbruk, så det är möjligt att få denna typ av utbildning på många platser. Denna typ av program tar i allmänhet två år att slutföra. För att komma igång, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.