Keystone logo

2 Master Program i Handel 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Studier i ekonomi
 • Investering
 • Handel
Studiefält
 • Studier i ekonomi (2)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Popular study format

  Popular education type

  Master Program i Handel

  När man studerar handel ser man på vad som karakteriserar marknader, tittar på fallstudier och ekonomiska system för att identifiera viktiga faktorer som antingen leder till framgång eller misslyckande i en viss affärsverksamhet. De som har gått ett masterprogram i handel är högkvalificerade för ledande befattningar i näringslivet inom många områden i den offentliga och privata sektorn. Masterprogram i handel är utformade för att ge dem som redan har en kandidatexamen i ett relaterat ämne vidareutbildning och förbättra deras kvalifikationer så att de kan uppnå mer specialiserade arbetspositioner inom konsulttjänster, finans, redovisning, informationssystem, marknadsföring, personalhantering, internationell verksamhet och mer.

  Masterprogram i handel tar vanligtvis ett till två år för att slutföra, och kan bestå av ett uppsatsprojekt där studenten bevisar sin förståelse för centrala akademiska begrepp och praktiska färdigheter genom ett individuellt projekt eller ett grupprojekt. Masterprogram i handel finns tillgängliga på en heltid eller deltid i till exempel Europa och Oceanien, i Australien och Nya Zeeland. Programmet vid RMIT University Master of Commerce varar i tre terminer och uppmuntrar studenterna att eftersträva sin drömkarriär genom att skräddarsy sina studier inom ett visst specialområde.

  Om du vill lära dig mer om hur man får de nödvändiga kvalifikationerna för att kunna få bra jobbpositioner och utveckla din drömkarriär inom affärsverksamhet, finans, redovisning, marknadsföring, mänskliga resurser eller något annat område relaterat till handel, behöver du bara bläddra ner och ta reda på hur du kan söka till ett masterprogram i handel idag!