Keystone logo

27 Master Program i Hantering av mat och dryck 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Livsmedelsvetenskap
 • Mat och dryck-verksamheter
 • Hantering av mat och dryck
Studiefält
 • Livsmedelsvetenskap (27)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Hantering av mat och dryck

  Magisterexamen är avsedd att tjänas efter avslutad ett grundutbildningen. Genom att registrera, kan du fortsätta din utbildning och förbereda sig för att börja en framgångsrik karriär. Magisterprogram ge studenterna en djupare förståelse för sitt område och en herravälde över sina färdigheter.

  Vad är en Master i mat och dryck Management? Genom att studera mat och dryck ledning, är studenter förbereder sig för en karriär i restaurang förvaltning och drift. Kurser innebär för jobbet, såsom redovisning, budgetering, resurs och time management och marknadsföring. I mat och dryck förvaltning särskilt finns det ett ökat fokus placeras på kommunikation med kunder och de särskilda utmaningar som följer med att driva ett matställe. Mindre vanligt, kan eleverna inom detta område att studera hälsa, säkerhet och sanitet.

  Studenter som tjänar en magisterexamen kommer att kunna komma in mer avancerade positioner och tjäna en högre lön än vad som annars är möjligt. Eleverna är också unikt beredda att bli företagare och hantera eller driva sina egna restauranger.

  Den undervisning och avgifter för inskrivning i ett magisterprogram i mat och dryck ledning varierar med skolan och programmet du valt. Landet och längden på studien kommer också att påverka kostnaden. Innan du väljer ett program, se till att forskningen alla dina alternativ noga.

  Den vanligaste karriär som mat och dryck ledning akademiker kan fortsätta är i restaurang förvaltning och administration. Dessa positioner inkluderar operatör, skiftledare, marknadsdirektör, kundtjänstansvarig, och personalchef. Även om det är mindre vanligt, är det också möjligt att ange karriär inom sanitet och säkerhet, såsom hälsoinspektör eller sanitet samråd.Om du väljer detta fokus kan du också arbeta i policyskapande.

  Om du är intresserad av att driva en restaurang och cateringföretag, skriva in sig i ett livsmedel och dryck hanteringsprogram. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.