Keystone logo

1 Master Program i Hantering av stora kunder 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Företagsekonomi
  • Försäljning
  • Hantering av stora kunder
Studiefält
  • Företagsekonomi (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Master Program i Hantering av stora kunder

Med en Master i Key Account Management, akademiker är invigt positioner på hög nivå inom ett antal blomstrande branscher. Den kunskap som vunnits genom detta avancerad examen gör framtida arbetssökande högt värderade komponenter i dessa företag som vill kompetent hantera avtalsprocessen.

För studenter nyfikna om vad som är en Master i Key Account Management, denna del av studien innebär krävande kunskap om affärskontrakt och hur de direkt påverkar arbetsrelationer mellan ett antal enheter. Kurser kommer att innebära en fördjupad analys av begrepp integrerade att förhandla på hög nivå kontrakt, och instruktörer kommer att omfatta branschfolk för att ge en verklig perspektiv till eleverna.

En stor fördel med dessa program är förmågan att arbeta i praktiskt taget alla branscher tänkbara. Detta ger flexibilitet för akademiker som söker obegränsade möjligheter över hela världen.Akademiker kan också förvänta många lukrativa möjligheter jobb tack vare utbildningsnivå inblandade, vilket gör dem en ledare inom key account management.

Den totala kostnaden för undervisning för att erhålla en magisterexamen varierar ganska lite beroende på några faktorer. När man studerar en blivande skola ska eleverna också fråga om den totala kostnaden för undervisning för att säkerställa att det är rätt passform för dem.

Såvitt karriärer beträffar, kan de som har en Master i Key Account Management förvänta sig en mängd givande och givande utsikter till arbete efter examen. Detta inkluderar ett antal ledande befattningar för högprofilerade företag som söker hjälp med processen fusioner och förvärv, vilket innebär hantering av avtalstvister mellan ett antal viktiga aktörer. Akademiker kan också få arbete som toppnivå förhandlare, vilket är en värdefull förmåga i hela näringslivet.Andra karriärmöjligheter inkluderar försäljningsdirektör, affärsingenjör, och positioner relaterade till projektledning.

Medan fortbildning är viktigt, inte alla studenter har möjlighet att delta i lektioner på skolan de själva väljer. I detta fall, kan online klasser vara ett bra alternativ. Många institutioner erbjuder online-kurser för de studenter som inte kan fysiskt delta i lektioner, vare sig på grund av obekväm plats eller tidsbrist. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.