Keystone logo

9 Master Program i Havsteknik 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Ingenjörsstudier
 • Marinteknik
 • Havsteknik
Studiefält
 • Ingenjörsstudier (9)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Havsteknik

  En mästare 's examen är en avancerad kurs studier är öppna för studenter som har avslutat en grundexamen. De flesta utbildningsprogram mästare 's kräver tre år att slutföra, och typiskt har en kombination av föreläsningar och kurser med praktisk forskning. En mästare 's avhandling krävs i allmänhet som en komponent i tjäna examen.

  En del elever frågar, "Vad är en Master i Ocean Engineering? " Graden, ibland kallad maritim teknik, fokuserar främst på utbildning och forskning om design, konstruktion och drift av havsfartyg och strukturer. Ämnen inom studiet av havsteknik omfattar hela skalan av termiska, mekaniska, elektriska och automationsteknik de rör havs hantverk kraftverk och andra system.

  En Master i Ocean Engineering är en examen som kan tjäna bra för möjligheter i sjöfartsindustrin, bland annat olje- och forskningsanläggningar byggda på vatten och fartyg till sjöss.Specialister på ocean engineering behärska vanligtvis ett specifikt ämnesområde som rör vågor, strömmar och oregelbundna hav, samt kursstudier i kraftproduktion och distribution i maritima förhållanden. Skickliga ocean ingenjörer krävs i konstruktioner till havs och havskärlkraftverksverksamhet.

  Kostnaden för en Master i Ocean Engineering varierar ståtligt beroende på många faktorer, till exempel om programmet finns och mer. Det finns många faktorer att tänka på att förutse kostnaderna för en master 's examen, inklusive den tid som krävs för att slutföra studier med tre eller fyra år.

  Karriärmöjligheter är öppna för ett framgångsrikt slutförande av en mästare 's examen i havet teknik omfattar många positioner i områden maritima industrin och statliga myndigheter och organ som övervakar sjöfarten och sjöförsvar.Inte bara havsfartyg, men också maritima strukturer såsom oljeplattformar och forskningsstationer kräver ocean ingenjörer att underhålla och driva komplexa system av kommunikation, elkraftsproduktion och distribution, och mer.

  Många universitet i hela världen erbjuder en Master i Ocean Engineering. Program kraven varierar. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.