Keystone logo

6 Master Program i Humaniorastudier Historia Historiska forskningsmetoder 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Humaniorastudier
  • Historia
  • Historiska forskningsmetoder
Studiefält
  • Humaniorastudier (6)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Humaniorastudier Historia Historiska forskningsmetoder

Studenter ges vanligtvis masterexamen efter att ha genomfört en specialiserad serie av kurs. Magisterexamen är doktorsexamen och tjänar ofta som förutsättningar för doktorandprogram.

Vad är en master i historiska forskningsmetoder? Denna typ av utbildning syftar till att utveckla elevernas forskningsfärdigheter och förståelse för forskningsdesign. Programmen täcker vanligtvis ett brett spektrum av historiska ämnen som studenter utforskar genom forskning, såsom kolonial erövring och social förändring, regering och politik, slaveri, kultur och samhälle samt historiska perspektiv på kön. Programmen är ofta strukturerad för att studenter ska kunna specialisera sig inom ett specifikt forskningsområde, bland annat Afrika, Asien, Mellanöstern. De kulminerar ofta med en avhandling. Många program kan slutföras på så få som två år.

Kandidater som tjänar en master i historiska forskningsmetoder kan utveckla en fördjupad intellektuell nyfikenhet som kan användas i alla framtida karriär eller akademiska satsningar. Studenter kan också utveckla oklanderligt kritiskt tänkande och organisatorisk kompetens som förbättrar forskningsprojektets lönsamhet.

Flera faktorer kan bidra till kostnaden för inskrivning i en magisterexamen, såsom programvaraktighet och institutionella avgifter. Att kontakta varje skola direkt är ofta det bästa sättet att upptäcka tydlig kostnadsinformation.

Att tjäna en mästare i historiska forskningsmetoder kan skapa karriärmöjligheter både inom och utanför traditionella akademiska inställningar. Kandidater kan hitta arbete i akademiska miljöer som lärare, professorer och avdelningsdirektörer. Studenter kan också vara kvalificerade att fylla positioner som förlag, arkiv, mediaspecialister, marknadschef, museumsansvariga och parkerare. I huvudsak kan alla yrken som värderar forskningsfärdigheter och effektiv kommunikation vara en lämplig passform för dem som har erhållit denna magisterexamen.

En Master of Historical Research Methodologies-programmet finns över hela världen i universitet och högskolor. Vissa institutioner har även online-graderingsalternativ. För mer information, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.