Keystone logo

51 Master Program i Humaniora 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Humaniorastudier
 • Humaniora
Studiefält
 • Humaniorastudier (51)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Humaniora

  För studenter som önskar utbilda sig på högre utbildning kan det vara nästa steg efter att ha fullgjort en kandidatexamen. Denna grad anger studenter som experter på sina områden och ger dem tillgång till mer spännande karriärmöjligheter.

  Vad är en mästare i humaniora? Denna typ av program ger eleverna speciell kunskap om ämnen som forskning, språk och kommunikation. Individuella kurser kan omfatta begrepp som hur man forskar effektivt, vilka är de bästa undervisningsmetoderna, eller hur man jämför språk och språkvetenskap. Andra ämnen kan innehålla konst och skrivning. Programmets mål är att hjälpa eleverna att kultivera en bättre förståelse för hur samhällsvetenskapen påverkar världen.

  När eleverna avslutar en Master i Humaniora, får de vanligtvis flera kritiska färdigheter. Många odlar en lämplighet för grundlig forskning, och de kan också utveckla starka analytiska färdigheter som kan hjälpa dem att landa högre betalande jobb. Organisationen är en annan lärd färdighet som kan gynna en elev genom livet.

  Kostnaden för ett masterprogram beror på flera faktorer. Varje skola är annorlunda, medan vissa erbjuder kurser på distans medan andra ger korta program som bara håller ett år. För att ta reda på den exakta kostnaden för ett program, kontakta skolor av intresse.

  En civilingenjör kan ge studenter tillgång till ett antal intressanta karriärmöjligheter. Många väljer att bli lärare, medan andra som älskar språk förföljer karriärer som lingvister. Vissa kan bli forskare. En karriär som författare är också ett alternativ, tillsammans med utsikterna att bli historiker. Studenter kan också gå till karriär som rådgivare, artister, evenemangskoordinatorer eller PR-chefer om de önskar.

  Eleverna behöver flexibilitet när de försöker slutföra sin utbildning, och många universitet stiger till utmaningen genom att erbjuda online-klasser. Att ta klasser online gör att eleverna kan skapa scheman som balanserar bra med sina personliga liv. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.