Keystone logo

10 Master Program i Humaniorarelaterade yrkesstudier 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Yrkesstudier
 • Humaniorarelaterade yrkesstudier
Studiefält
 • Yrkesstudier (10)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

   Master Program i Humaniorarelaterade yrkesstudier

   En professionell Master är en väg av studie som kombinerar utbildning och arbetserfarenhet inom ett visst område. Vid tiden de tar ut examen, studenterna få en fördjupad förståelse för deras område av studien samt yrkeskunnande inom området.

   Vad är en professionell Master i humaniora? Denna grad kan ta ett antal former men i allmänhet fokuserar på studier av kultur och samhälle. Varje program är unikt, med en annan uppsättning krav och läroplan. Vissa skolor erbjuder program som rättvist är föreskrivna, medan andra tillåter eleverna att spela en nyckelroll i att skapa sin egen läroplan och utforska en rad områden. Kurser kan innehålla klasser på tillämpad sociologi, politik, kommunikation och journalistik, ekonomi och språk konst. Studenter brukar måste välja en eller två av dessa områden för att specialisera sin examen.

   En viktig fördel med denna grad är dess enorma utbud av ämnet.Humaniora omfattar de många olika komponenterna i den mänskliga kulturen och samhällsvetenskap. Inom denna enorma område av studien, kan eleverna välja att fokusera på den särskilda aspekt som intresserar dem mest.

   Kostnaden för dessa program varierar från skola till skola. Om du vill veta mer specifik information om undervisning i ett visst program, kontakta skolan direkt genom antagningsenheten.

   En professionell Master i humaniora är ganska öppen när det gäller karriären. Eftersom läroplanen för dessa program kan ta många former, kan graden tillåta elever att fokusera på ett antal olika områden, bland annat historia, studiet av religion, sociologi och politik. Med ytterligare skolgång, kan utexaminerade hitta arbete som akademiker, politiker och advokater. De kan också komma in i arbetskraften som journalister eller använda sina färdigheter för ideellt arbete.I slutändan kan en professionell Master i humaniora Programmet leda eleverna i många olika givande och stimulerande professionella riktningar.

   Om du är intresserad av att lära mer om de många Professional Master i humaniora program som för närvarande finns tillgängliga och börjar ansökningsprocessen, är det första steget att hitta skolan som kommer att uppfylla dina behov och hjälper dig att nå dina mål i yrkeslivet. Vår sökbar databas av program kan vara till stor hjälp i detta avseende. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.