Keystone logo

18 Master Program i Humanitärt bistånd 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Samhällsvetenskap
 • Internationella relationer
 • Humanitärt bistånd
Studiefält
 • Samhällsvetenskap (18)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Humanitärt bistånd

  Magisterexamen är en avancerad behörighet som innebär att en student har behärskat sig inom ett fälts kärnkompetens och kunskapsbas. Att jobba en är ofta ett sätt för yrkesverksamma att skilja sina färdighetssätt innan de gör karriärutvecklingar.

  Vad är en civilingenjör i humanitärt bistånd? Det är en examen som bygger på mer allmänna studier inom den offentliga politiken och akuthantering genom att undervisa studenterna de grundläggande färdigheterna som behövs för att förstå de bästa metoderna för att tillhandahålla humanitärt bistånd utanför sitt eget land. Dessa färdigheter kan låta studenter hjälpa till att rikta institutionella och praktiska resurser effektivt och till bästa nytta för dem som drabbas av någon form av omvälvning eller katastrof.

  Att slutföra en examen i humanitärt bistånd innebär att lära sig att använda resurser effektivt, mastera prioritetshantering och förstå hur man kan assimilera information från flera källor. Dessa färdigheter är inte bara användbara i en humanitär karriär, men de är också användbara i livet eftersom de hjälper människor att fatta bättre beslut snabbare.

  Kostnaden för en civilingenjör i humanitärt bistånd är svårt att förutsäga. Det beror mycket på programmets format, liksom dess placering. Utbildnings kostnader varierar från land till land och från skolan till skolan.

  Kandidater med examen i humanitärt bistånd söker ofta ut av icke-statliga organisationer och regeringar, liksom internationella företag. Deras kompetens gör dem till främsta kandidater för projektledare i katastrofhjälp. De kan också ha den perfekta färdigheten för jobb som diplomater. I den privata sektorn kan de vara lämpliga för kvalitetssäkringstekniker och tillsynsroller, förutom projektledningsroller.

  Att hitta rätt utbildningsprogram är en fråga om att titta på rätt ställe. Kolla in online-och tegel-murbruksprogram, och kom ihåg att dina bästa alternativ kan vara tillgängliga utomlands. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.