Keystone logo

25 Master Program i Huskonstruktion 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Ingenjörsstudier
  • Väg- och vattenbyggnad
  • Huskonstruktion
Studiefält
  • Ingenjörsstudier (25)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Huskonstruktion

De som tjänar en magisterexamen är högt uppskattad för sitt engagemang för att vara envisa experter inom sitt område. En masterprogrammet i allmänhet tar cirka två år att slutföra, och de sökande behöver ofta för att slutföra en kandidatexamen program innan du ansöker

Vad är en Master i Huskonstruktion? Denna grad Programmet omfattar avancerade ämnen med anknytning till både civila och arkitektoniska teknik. Grundläggande kurser inkluderar vanligtvis byggnadskonstruktion, miljöanalys, ekonomi och statistisk analys. Eleverna kan också välja ett område med specialisering beroende på deras långsiktiga karriärmål. Inriktningar med anknytning till material och strukturer, byggledning och byggsystem erbjuds på de flesta institutioner.

Ingenjörer och arkitekter som vill utmärka sig i sin karriär och få avancerad utbildning i både teori och tillämpning kan dra nytta av en Master i Architectural Engineering program.Akademiker är ofta belönas för sin insats genom att förvärva högre betalande positioner på seriösa företag eller statliga organ.

Kostnaden för att slutföra magisterprogram varierar mellan universitet. Antagningsavdelningen för varje universitet kan ge aktuell information om kostnader och insikt om potentiella undervisning förändringar och ytterligare avgifter som krävs.

Efter att ha avslutat en Master i huskonstruktion, studenter ofta befinner sig arbeta som civila eller arkitektoniska ingenjörer för stora företag som konstruerar byggnader, kraftverk, vattenreningsverk och andra kommersiella och kommunala strukturer. Akademiker som har tidigare erfarenhet inom området kan utnyttja sin examen för att starta sin egen design och byggföretaget. Andra kan flytta upp leden i projektledning och styrelse eller tjäna allmänheten på ett statligt drivna stadsplanering och infrastruktur laget.

Vissa institutioner kan erbjuda online-kurser som räknas mot en magisterexamen. Yrkesverksamma finner typiskt att nätkurser erbjuder schemaläggning flexibilitet och en mer bekväm inlärningsmiljö. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.