Keystone logo

18 Master Program i Ideell organisation 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Studier i administration
 • Ideell organisation
Studiefält
 • Studier i administration (18)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Program i Ideell organisation

  Icke-vinstdrivande organisationer (NPO) finns över hela världen, vissa är internationell till sin natur, och de definieras av deras nödvändighet att återinvestera alla överskott intäkter för att uppnå organisationens 's mål, snarare än fördelar dem som vinst eller utdelning . Många ideella organisationer, välgörenhetsorganisationer eller tjänster organisationer som kan fungera för lindring av fattigdom, främjande av utbildning eller religion, utveckling eller andra nyttiga community-drivna tjänster. Mästare icke-vinstdrivande organisationer eleverna får lära sig om olika typer av icke vinstdrivande organisationer, men också de rättsliga och ekonomiska aspekterna av att administrera dem, såsom planering, strategi, ledarskap, politik, skatt status, representation, redovisningsskyldighet och bestämmelser revision, tillsyn och förvaltning och ekonomisk aktivitet.

  Masters i icke-vinstdrivande organisationer erbjuds av många universitet och skolor runt om i världen, i Australien, Brunei, Bulgarien, Nederländerna, Spanien, Sverige, Schweiz och Storbritannien. De flesta av de program som varar i ett till två år och kräver en kandidatexamen som en minsta förutsättning för antagning. Priser och undersökningsmetoder för Masters i NPO program varierar beroende på land, skola och avdelning. Olika Masters of NPO program fokuserar på olika områden av specialisering, lägga till utexaminerade "hög anställningsbarhet efter avslutad.

  Om du är intresserad av att lära mer om en Master of Inte-vinstdrivande organisationer programmet, helt enkelt scrolla ner och klicka för att läsa mer, idag!