Keystone logo

41 Master Program i Idrott 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Pedagogik
  • Undervisning
  • Idrott
Studiefält
  • Pedagogik (41)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Idrott

En magisterexamen är en ärastudent som tillbringar år som arbetar som en del av ett kandidatprogram. Denna grad kan kvalificera dem att hitta arbete inom sitt område eller få doktorsexamen.

Vad är en mästare i fysisk utbildning? Det är en grad som ger eleverna de färdigheter de behöver för att fungera som en fysisk utbildningsinstruktör. De som är inskrivna i detta program borde förvänta sig att utbilda sig med en grundlig förståelse för hälsa och fysisk kondition och hur man genomför framgångsrika atletiska program i skolorna. Coursework i detta program kan omfatta psykologi, sportteori, anatomi, kardiovaskulär vetenskap och idrottskurs och instruktioner.

En magisterexamen i gymnasieskolan kan utrusta akademiker med välutvecklad coaching, lagarbete och offentliga talande färdigheter. Dessa färdigheter kan hjälpa till att uppnå en säker karriär efter examen.

Totala programkostnader för en magisterexamen i fysisk utbildning beror på om studenten väljer att studera heltid och var skolan är belägen. Studenter uppmanas att nå ut till sina potentiella skolor för mer information eller med frågor.

Efter att ha fått sin examen kan akademiker hitta givande arbetstillfällen som lärare i skolor av alla betyg. De kan också arbeta som personlig tränare, gymägare och operatör, sportboll eller aktivitetsdirektör. Om det inte är tilltalande att arbeta med barnen kan akademiker hitta arbete i hälsoklubbar, på spa, vid högskolor eller med äldre som hjälper till att koordinera övningsaktiviteter. De som vill maximera sin vinstpotential kan kunna göra det genom att bedriva högre utbildning eller arbeta som frilansskonsulent eller tränare.

Online masterprogram i gymnasieutbildning finns på skolor runt om i världen. Dessa program är bra för dem som inte kan begå sig till ett traditionellt college schema. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.