Keystone logo

29 Master Program i Sport och motionsstudier Sportvetenskap Idrotts- och motionspsykologi 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Sport och motionsstudier
  • Sportvetenskap
  • Idrotts- och motionspsykologi
Studiefält
  • Sport och motionsstudier (29)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Sport och motionsstudier Sportvetenskap Idrotts- och motionspsykologi

För att ansöka om ett magisterprogram, måste man ha en grundexamen. För studenter som är intresserade av att fördjupa sin kärlek till sport prestanda, kan en Master i idrott och motion psykologi vara ett bra program för att ta.

Du kanske tänker, vad är en Master i idrott och motion psykologi? Denna grad ger studenterna viktig kunskap om hur mänskliga prestationer påverkas av sinnet i riket av tävlingsidrott. Läroplanen varierar beroende på vilket program du tar, men exempel på klasser inkluderar kognitiv neurovetenskap, molekylärbiologi, och mänskligt motorbeteende. Många program kommer att ge en praktikplats i slutet så att eleverna kan finslipa sina lärda färdigheter i ett verkliga livet inställning.

Akademiker med en Master i idrott och motion psykologi lära sig mycket om hälsa och mänsklig rörelse, vilket är till nytta inte bara professionellt, men på en personlig nivå.Det finns också en mängd olika karriärmöjligheter för dem med denna yrkesexamen.

Studenter kan tjäna en magisterexamen i idrott och motion psykologi i skolor runt om i världen. Varje program är annorlunda, och platsen kan kraftigt påverka hur mycket programmet kommer att kosta. Kontakta skolan du är intresserad av att ta reda på hur mycket en examen kan kosta dig.

Det finns många karriärmöjligheter för dem som är intresserade av idrott och motion psykologi. Akademiker kan arbeta i akademiska positioner, såsom instruktör, sport psykolog för en atletisk avdelning eller yrkesorganisation, eller chef för idrottspsykologi. Akademiker kan också arbeta i privat praktik som en mental träning konsult, coach pedagog, eller kurator. Andra möjligheter inkluderar en akademisk coach, idrottsman sambandsman, prestanda livsstil koordinator, livstjänster chef, eller spelare utvecklingschef.

Det kan vara möjligt att tjäna en magisterexamen genom att ta de flesta av dina klasser online. För att ta reda på vilka skolor erbjuder denna möjlighet, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.