Keystone logo

24 Master Program i Idrottsekonomisk ledning 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Sport och motionsstudier
 • Idrottsverksamhet
 • Idrottsekonomisk ledning
Studiefält
 • Sport och motionsstudier (24)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Idrottsekonomisk ledning

  En magisterexamen är en tvåårig resa som tar en kandidatexamen med en kandidatexamen djupare in i hans eller hennes valda ämne. Vissa studenter bedriver denna grad omedelbart efter att ha avslutat en fyraårig examen eller många år senare när de arbetar på sin karriär.

  Du kanske undrar, vad är en Master i Sport Business Management? Detta fält är en hybrid av idrottskunskap och företagsadministration. Några kurser du kan förvänta dig att ta med är företagsledning, gruppförhandlingar och ekonomi. Du kan också förvänta dig att studera mer utförligt den valda sporten som ingår i din examen. Som en förutsättning kanske du vill studera inledande företagsledning.

  Några av de färdigheter du kan lära dig i detta program är ledning, nätverk och kommunikation. Alla dessa färdigheter är viktiga för att arbeta inom idrottsförvaltning, men är också användbara i ditt vardag. Nätverk kan kommunikation kan hjälpa dig med personliga interaktioner medan hantering kan hjälpa dig att hålla organiserade och delegera uppgifter.

  För att betala för en magisterexamen, leta efter hjälp från din valda skolan. Många platser erbjuder ekonomiskt stöd till doktorander eftersom den nödvändiga studien kan göra det svårt att få jobb.

  När du letar efter ett jobb efter att ha tjänat en masterexamen i idrottshantering har du många alternativ. På affärssidan kan du söka efter positioner inom en idrottsförmedlings kontor eller ägarkommitté. På sportsidan kan du gå in på kontraktsförhandlingar som en förespråkare för en idrottsman eller ett lag. En bred förståelse av ämnet kan också kvalificera dig som lärare.

  Skolor som erbjuder denna typ av examen finns i många länder. Om du behöver begränsa din sökning, överväga hur långt du vill resa och om kurser är tillgängliga online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.