Keystone logo

7 Master Program i Idrottskommunikation 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Sport och motionsstudier
 • Idrottskommunikation
Studiefält
 • Sport och motionsstudier (7)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

   Master Program i Idrottskommunikation

   En magisterexamen är bevis på att du med framgång har genomgått en studie som visar en hög grad av förståelse inom ett visst studieområde. En grundutbildning krävs för att ansöka om magisterexamen.

   Vad är en master i sportkommunikation? Det är en del av kommunikationsstudier som ibland också kallas sportmedia och sportjournalistik. Det går utöver sport sändning för att lära dig hur man optimerar kommunikation i sportskontexten. Genom att förfölja en mästare i sportkommunikation, närmar du dig sport på ett nytt sätt, analyserar och kritiskt granskar idrottens roll i samhället. Kurser kan omfatta organisationskommunikation, PR och sociala medier.

   Sport tjänar som en gemensam grund för vanliga frågor om vår tid, och i ett program kan du lära dig att använda sportkommunikation för att övervinna ras, kön och geografiska hinder.Du kan också få kompetens inom elektronisk kommunikation och PR som kan hjälpa dig att få en konkurrensfördel när du jobbar i sportbranschen och bortom.

   Att tjäna en mästare i sportkommunikation kräver vanligtvis två års heltidsstudie. Många faktorer kan påverka utbildningsutgifterna: universitet, plats, längd av studie eller online-program. Kontakta institutionens behörighetskontor för mer detaljerad information.

   Att bedriva en mästare i sportkommunikation kan öppna många alternativ för karriärer i tidningar, radiostationer, offentliga skolor eller företag som Reebok och Nike. Om du skriver appeller till dig kan en karriär som journalistförfattare eller sportskribent vara värt att titta på. Om du gillar att prata, överväga att bedriva en karriär som radiosändare eller sportagent. Det finns karriärmöjligheter för många olika intressen inom sportkommunikation.

   Sportskommunikation är ett specifikt fält som endast erbjuds på vissa universitet.Online grader är också tillgängliga. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.