Keystone logo

30 Master Program i Illustration 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Konststudier
 • Illustration
Studiefält
 • Konststudier (30)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Illustration

  En magisterexamen är en doktorsexamen som innebär avancerad inlärning inom ett ämnesområde. För många studenter kan denna examen uppnås på 18-24 månader.

  Vad är en mästare i illustrationen? En av de viktigaste färdigheterna du kan ha som konstnär är förmågan att tänka strategiskt om att använda konst för att berätta en historia. Du kommer sannolikt att lära dig att skapa tecken och ge dem unika personligheter samtidigt som du tar publiken in i berättelsen. Konst är också inom räckhåll med kurser i koncept, komposition, samtida konst och mer. Du kan göra examen med praktiska färdigheter i kreativ ritning med både digitala och traditionella (t.ex. penna och bläck) format.

  Att tjäna en Master i Illustration kan hjälpa dig i en rad olika personliga och professionella situationer genom att ge dig en röst och förtroende för att uttrycka dina idéer. Du kommer sannolikt att lära dig att odla dina kreativa visioner och konsttekniker och få ledarskapsförmåga att använda för att styra projekt.Du kan också få värdefulla presentationsförmåga som är säker på att tjäna dig på alla karriärområden.

  Det finns många kvalificerade skolor som erbjuder en Master i Illustration. Utbildningskostnaderna beror på vilken skola du väljer och var den ligger. För en fördelning av kurskostnader, kontakta skolan direkt.

  Om du är en spelare kanske du vill titta på spel från andra sidan och hjälpa till att illustrera dem. Hur skulle du vilja skriva tecknade böcker eller vara en tecknare? Storyboard artister är alltid efterfrågade, vare sig i reklambyråer eller Hollywood. Oavsett om det är digitalt eller skrivbart, böcker alltid behöver en omslagsdesigner, eller kanske du vill illustrera barnböcker. Alla dessa karriärer kräver illustrativa färdigheter.

  Om du är redo att utforska denna karriärväg finns det en mängd olika skolor över hela världen som du kan delta via internetbaserade erbjudanden.Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.