Keystone logo

12 Master Program i Immaterialrätt 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Studier i juridik
 • Studier i bolagsrätt
 • Immaterialrätt
Studiefält
 • Studier i juridik (12)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Immaterialrätt

  En civilingenjör ger specialiserad utbildning för dem som har juridisk examen, oavsett yrkesexamen eller grundutbildning, eller de som är relaterade till dem. Vissa företag och företag kräver att denna examen är tillåtet i rättspraxis.

  Vad är en Master i Immaterialrätt? Juridiska och företagsekonomiska studier blandar för att ge studenterna en väl avrundad förståelse av både inhemsk och internationell fastighetsrätt samt dagens marknader. Lär dig information om affärshemligheter, upphovsrätt, patent och varumärken med denna högspecialiserade examen. Den ständigt växande tekniska världen kräver att lagen ständigt anpassas till det föränderliga landskapet. Att lära sig immateriella rättigheter i cyberspace kan bara hjälpa den potentiella studentens lagkarriär.

  Immateriella äganderätt studenter kan skärpa sina analytiska och forskning färdigheter, oberoende kritiskt tänkande och kommunikationsförmåga. Inte bara kan dessa hjälpa forskare i sin lagspraxis, men i deras förmåga att urskilja information relaterad till både juridiska och affärsmässiga frågor internt eller internationellt.

  De flesta program kräver två år för genomförande, även om deras kostnader varierar beroende på universitetet. En snabb sökning bör ge den nödvändiga informationen för att göra ett välgrundat ekonomiskt och akademiskt beslut om det bästa programmet för varje elev.

  En Master i Immaterialrätt kan höja ditt CV i en konkurrenskraftig hyra pool, och många anställnings chefer söker specialister i specifika typer av lag. Även de som bara tillhandahåller allmän råd kan dra nytta av den kunskap som erhållits, eftersom de flesta jurister är bundna att möta någon aspekt av immaterialrätten i sin karriär. Även den mest allmänna advokaten förväntas ofta veta olika aspekter av internationell fastighetslagstiftning när det gäller affärsärenden. Specifika jobbtitel omfattar immaterialrätt advokat och patent advokat.

  Flera universitet från hela världen erbjuder online och personliga program med inriktning på immaterialrätt. För nästa steg, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.