Keystone logo

51 Master Program i Industriell design 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Designstudier
 • Industriell design
Studiefält
 • Designstudier (51)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

   Master Program i Industriell design

   Studenter som vill bli yrkesverksamma inom industriell design, uppmuntras att fortsätta med en master i industriell design. I detta program kommer studenterna att lära sig att tillämpa olika designpraxis och tekniker för att utveckla en effektiviserad färdig industriell design.

   &nbsp

   Vad är en master i industriell design? En master i industriell design är ett program som lär studenter hur man ska utveckla kvalitativa industriella mönster genom en kreativ och effektiv process. Studenter som genomför programmet är utrustade med de kunskaper och verktyg som behövs för att skapa mönster som kan förbättra samhällen och användarna. Eleverna lär sig att designa produkter och planer som kan förbättra många olika branscher, inklusive belysning, grafik, bilindustrin, förpackning, möbler, utställning, arkitektur, video, produkter, medicinsk utrustning, bordsbord mm.

   &nbsp

   Studenter som framgångsrikt erhåller en master i industriell design kommer att vara beväpnade med den utbildning och erfarenhet som krävs för att driva framgångsrika karriärer inom industriell design. Eftersom programmet erbjuder så många olika fokusområden kan eleverna specialisera sig på ett område som de är mest drabbade av.

   &nbsp

   Kostnaden för en magisterexamen i industriell design varierar beroende på den valda institutionen och dess plats. De flesta program kan slutföras inom två år om studenterna ingår i programmet på heltid.

   &nbsp

   Studenter som har en magisterexamen i industriell design är utrustade med yrkeskarriärer inom olika branscher, bland annat: utställningsdesigner, industridesigner, fördjupningslärare, gymnasieskolelärare, universitetslärare, inköpschef, reklamekonomförvaltare och andra karriärer relaterade till industriell design. En master i industriell design kan också vara användbar i andra karriärer, som försäljning och marknadsföring.

   &nbsp

   En master i industriell design ger den erfarenhet och kunskap som studenterna behöver för att säkerställa höga positioner inom industri- och produktutvecklingsindustrin. För mer information om hur du kan ansöka om master i industriell design, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.