Keystone logo

123 Master Program i Industriell ekonomi 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Ingenjörsstudier
 • Industriell ekonomi
Studiefält
 • Ingenjörsstudier (123)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

   Master Program i Industriell ekonomi

   En Master i Industriell ekonomi är för studenter som vill utforska kurser med inriktning på industriell ekonomi och teknik management. Hålla en avancerad examen inom detta område ger en konkurrensfördel i denna extremt krävande område.

   &nbsp

   Vad är en Master i Industriell ekonomi? En Master i Industriell ekonomi utrustar eleverna med nödvändig kunskap som drift och organisation av industriella processer. Deltagarna kommer också lära dig om de grundläggande byggstenarna i systemanalys, industriell facilities management och internationell handel. Studenter kan välja alternativ från en omfattande samling av kurser som matchar deras intressen; Detta kan omfatta ingenjörs management, internationell teknisk förvaltning och mänskliga faktorer inom teknik.

   &nbsp

   Det finns en mängd anledningar till varför elever väljer att bedriva en Master i Industriell ekonomi.Programmet lär en mängd olika begrepp, inklusive hantering informationssystem och internationell teknisk förvaltning. Dessutom en avancerad examen inom detta område ger individer möjlighet att avancera snabbt i statliga myndigheter, tillverkningsföretag och rederier.

   &nbsp

   Kostnaden varierar beroende på institutet, och kursen varar mellan ett och tre år. Det är nödvändigt för blivande studenter att forska skolan noggrant för att se till att det program som erbjuds passar deras förväntade mål.

   &nbsp

   Individer som tjänar sitt magisterexamen befinner sig i hög efterfrågan på ett antal positioner, såsom en tillverkningsdirektör, transport koordinator, system chef eller produktionsledare. Dessa arbetstillfällen blir alltmer konkurrensutsatt.Studenterna kommer att utveckla en starkare industriell ekonomi grunden genom att lära sig att interagera med lärare, studenter och branschfolk genom intensiva upplevelser lärande.

   &nbsp

   Internationella och inhemska alternativ är tillgängliga på en mängd olika universitet. Online program är ett perfekt alternativ för studenter som bor runt om i världen som har begränsad tillgång till en anläggning. Internetbaserade alternativ tillgodoser även till människor som behöver ett flexibelt schema. För att hitta den perfekta skolan för dig, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.