Keystone logo

65 Master Program i Informatik 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Teknologistudier
 • Informationssystem
 • Informatik
Studiefält
 • Teknologistudier (65)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Informatik

  Ett magisterprogram ger studenterna möjlighet att växa i sina valda områden. När en student har avslutat ett kandidatprogram, erbjuder dessa kurser ytterligare specialisering inom ett fält för att hjälpa karriärmöjligheter.

  Vad är en Master i informatik? Programmet hjälper eleverna att utveckla verktyg som är nödvändiga för att navigera i växande områdena informations- och kommunikationsteknik. Programvaruteknik, informationssystem och dataprocesser spelar vanligen en central roll i studentutveckling. Studenterna kan möta kurser som täcker ämnen inom IT-rådgivning, projektbudgetning, infrastruktur, revisionsmetoder och projektledning. Dessutom kan eleverna ofta behärska vanlig industriprogramvara och kan samtidigt specialisera sig i förvaltningsstrategier.

  De ledarförmågor som uppnåtts tillsammans med specialiseringen i IT-plattformar och förvaltningsmetoder som förvärvats under studien kan hjälpa studenter att hitta en kant i en växande bransch. Dessa väsentliga branscher kan hjälpa studenter att förvärva större karriärtillväxtpotential och högre löneökningar under hela sin tid i branschen.

  Att bestämma kostnaden för ett program kräver en liten undersökning av det program du väljer, och det kan variera beroende på längden på studien. Programmet kan ta ungefär två till tre år att slutföra, beroende på student.

  Studenter som fullgör en Master i Informatik kan hitta ett brett urval av positioner. Studenter utforskar ofta positioner som projektledare, IT-konsulter, dataanalyser, IT-specialister och teknikdesigners. Dessa positioner finns inom branscher. Medan vissa kandidater kan få positioner i stora företag, kan andra hitta roller i den offentliga sektorn och mindre startar. Vissa studenter kan också välja att arbeta som oberoende konsulter med egna företag. I de flesta kapaciteter kan akademiker arbeta nära med genomförandet, hanteringen och utformningen av komplexa informations- och teknologisystem.

  En rad institutioner över hela världen erbjuder en master i informatik, och onlinealternativ ger större tillgång till studenter med begränsad tid. För att komma igång, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.