Keystone logo

22 Master Program i Ingenjörsforskning 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Ingenjörsstudier
 • Ingenjörsvetenskap
 • Ingenjörsforskning
Studiefält
 • Ingenjörsstudier (22)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Ingenjörsforskning

  Erbjuder specialiserad yrkesutbildning och fokuserad utbildning är ett magisterexamen ett populärt val för studenter som vill komplettera sina kvalifikationer. Denna examen typ kräver typiskt mellan 24 och 36 kredit timmar att slutföra.

  Vad är en master i ingenjörsforskning? Dessa avancerade program brukar lära eleverna grunden för teknikteknik och låta dem specialisera sig inom en mängd olika vetenskapliga områden. Studenterna kan välja sin specialitet baserat på intressen och programkrav, dela in i forskningsbaserade läroplaner skräddarsydda för att passa sina unika fokusområden. Specialiseringsområden kan omfatta (men är inte begränsade till) bioengineering, el- eller beräkningsteknik, materialteknik och petroleumsteknik. Beroende på programmet stöds dessa grader starkt av oberoende forskning och kan innebära samarbete med branschexperter.

  På grund av den tekniska karaktären av ingenjörsstudier kan studenterna få många högkvalitativa färdigheter och erfarenheter genom sin utbildning. Studenter kan lära sig att genomföra ingenjörsforskning och samarbeta inom sitt önskade område, och de kan förvärva överlägsen tidshanteringsförmåga som kan fördjupa sina professionella och personliga liv oerhört.

  Budgetering för college kan vara utmanande på grund av den stora mängd faktorer att överväga. Studenter uppmanas att undersöka avgiftsschema för varje enskilt program de är intresserade av före ansökan och att nå ut till sina önskade universitet för hjälp.

  Beroende på specialitet de väljer kan studenter som examinerar med en master i ingenjörsforskning få anställning i nästan vilken bransch som är beroende av forskning. Den unika praktiska bakgrunden till detta examensprogram kan leda studenter till positioner som biomedicinska ingenjörer, petroleumingenjörer och civilingenjörer. Karriärvägar kan vara tillgängliga i både den privata och den offentliga sektorn där individer med avancerad examen och verklig forskning erfarenhet är i ständig efterfrågan.

  Att ta emot en civilingenjör i ingenjörsforskning behöver inte innebära att man rensar ditt liv. Online- och distansutbildningsprogram kan göra det möjligt för dig att balansera kraven på familj och arbetsliv tillsammans med dina akademiska mål. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.