Keystone logo

52 Master Program i Pedagogik Utbildningsteknik Inlärningssystem 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Pedagogik
  • Utbildningsteknik
  • Inlärningssystem
Studiefält
  • Pedagogik (52)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Pedagogik Utbildningsteknik Inlärningssystem

I ett magisterprogram erbjuds klasser på en högre nivå av svårighet och specificitet än i program som beviljar grundutbildning i allmänhet. De som avser att bedriva doktorsforskning eller avancerad yrkeskarriär kan kräva masters utbildning.

Vad är en Master i Learning Systems? Lärningssystem, teknik och praxis som stöder utbildning är närvarande i alla situationer där kunskap eller skicklighet överförs. Exempel varierar från datormodellering till fysiklärare till något som är grundläggande som själva språket. Studenter kommer sannolikt att upptäcka att program som undersöker ämnet bär olika titlar, såsom lärande systemteknik, lärande vetenskap eller utbildningssystem. Kursen är vanligtvis lika, oavsett namn. Man borde förvänta sig att möta klasser om innovation, utbildningsforskning, instruktionsdesign och systemutveckling. De flesta program kräver yrkeserfarenhet eller baccalaureate-nivå studie för antagning.

Att förstå hur lärande fungerar kan leda till ökad personlig akademisk framgång. Det kan också hjälpa till att optimera sin förmåga att lära sig olika ämnen. Dessutom finner de flesta kandidater på masterprogrammen för inlärningssystem att de är bättre bekant med kommunikationstekniken, vilket är en hjälpsam skicklighet inom många akademiska och yrkesmässiga karriärer.

Undervisning för en magisterexamen i detta ämne kan ändras på grundval av många faktorer. Placering av skolan, individuell prestation och fokus på kursen, till exempel forskning eller professionell, bestämmer alla priset. Kostnader listas ofta någonstans i programbeskrivningen.

Undervisning är ofta det första yrket som kommer att tänka på när man diskuterar någon utbildningsnivå. Traditionella klassrumsutbildare kan dra nytta av denna kurs, men det kan också forskare. Dessa individer driver effektivitet och tillgänglighet av information genom att utveckla ny teknik och optimera nuvarande system. Ytterligare möjligheter kan finnas i företagsvärlden, där utbildningseksperter inom personalresurser eller inlärningsavdelningar ofta har till uppgift att underlätta hållbar ombordstigning och omskolning under perioder av tillväxt och omstrukturering.

Man kan tjäna en mästare i lärande system i ett antal universiteter över hela världen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.