Keystone logo

238 Master Program i Innovation 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Företagsekonomi
 • Innovation
Studiefält
 • Företagsekonomi (238)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

   Master Program i Innovation

   Studerande som söker en magisterexamen i innovation försöker vidareutbilda sig på affärsområdet. Denna studie gör att kreativa tänkare kan få ytterligare kunskaper för att stödja och vidareutveckla sin förmåga att hålla företagen konkurrenskraftiga i en ständigt föränderlig ekonomisk och social miljö.

   &nbsp

   Vad är en master i innovation? Ett masterprogram inom innovation svarar mot det ökande behovet av spetsstrategier inom ledning och reklam. Förändring av tekniken och den växande omfattningen av den globala marknaden kräver experter som kan tolka sociala trender och olika kulturer för att förbättra företagstillväxten. Innovationsprofessorer skapar också nya affärsidéer, utvecklar ursprungliga produktlinjer och omdefinierar befintliga varor och tjänster för att ge industrin en ny inblick i konsumenternas behov och önskemål.

   &nbsp

   Fördelarna med programmet är utveckling av kreativt tänkande i fokuserade applikationer. Eleven lär sig hur man studerar sociala element och marknadstrender och integrerar dem i strategier för företagsutveckling. I stället för att ge statisk kunskap, utrustade kurserna studenterna för att kontinuerligt rita information från globala källor och bli ledare i framsteg.

   &nbsp

   Kostnaden för en examen varierar beroende på kursprogram och plats för högskolan eller universitetet. Eleverna bör undersöka globala alternativ för att hitta läroplanen som bäst passar deras intressen och behov.

   &nbsp

   Karriärerna på fältet växer med den fortsatta utmaningen att återstå konkurrenskraftiga. Innovationsexperter är i hög efterfrågan inom ledning, marknadsföring, produktutveckling och skapande av nya affärer. Kandidater kan arbeta som en del av integrerade team inom ett företag eller vara engagerade som oberoende konsulter att följa nuvarande praxis och skapa strategier för förbättring. Den avancerade förståelsen av de ekonomiska fördelarna med teknik och möjligheten att hålla sig ajour med förändringar gör innovationsprofessuren till en värdefull tillgång för alla affärer.

   &nbsp

   För att undersöka världsomspännande möjligheter att fördjupa din karriär genom en Master of Innovation, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.