Keystone logo

91 Master Program i Innovation och entreprenörskap 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Företagsekonomi
  • Entreprenörskap
  • Innovation och entreprenörskap
Studiefält
  • Företagsekonomi (91)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Innovation och entreprenörskap

Det tar en speciell uppsättning färdigheter till start ett nytt företag eller projekt. Inte alla har aptitude eller modet att utforska det okända. De med en Master i innovation och entreprenörskap är utrustade med de kunskaper och utbildning företagen måste utveckla idéer till möjligheter och nå nya marknader.

&nbsp

Vad är en Master i innovation och entreprenörskap? Det är en avancerad examen som förbättrar kompetensen hos begåvade affärsmän utanför forskarnivå. Den fokuserar också på att skapa ledare som är villiga att ta risker och pröva nya idéer. Kurser består ofta av en genomgång av grundläggande affärs ämnen inklusive organisationsstrukturer, finans, ekonomi och juridik. Avancerade ämnen handskas med utvecklingsaffärsplaner, projektledning, forskning, produktutveckling och strategisk marknadsföring. Eleverna kan välja att fokusera på en specifik bransch eller teknik.

&nbsp

Som akademiker, studenter är beredda att utvärdera nya idéer och välja den mest lönsamma för vidare utveckling. Dessa program ökar kommunikation och resonemang kapacitet akademiker genom att fokusera ansträngningarna på att skapa planer och se projekt till färdigställande. Stegen för framgångsrika innovationer är inlärda, och eleverna kan hantverk, sälja och lansera nya affärsidéer. Eleverna vet hur jag ska få finansiering och manövrera genom fallgropar regulatoriska processer.

&nbsp

Kostnaden för en Master i innovation och entreprenörskap programmet varierar beroende på universitetet. Intresserade bör kontakta antagning avdelningarna i sina institutioner val för information om avgifter och undervisning. De flesta program kommer att kräva minst två hela års studier. Levnadskostnader och materialkostnader bör också planeras i förväg.

&nbsp

Efter genomgången av programmet, akademiker är redo att gå in i arbetskraften som projektledare och forskare. Många tycker anställning med tekniska företag vägleda utvecklingen av nya program och hårdvara. Andra föredrar att arbeta självständigt och har förmåga att starta och hantera sina egna företag. Vissa tycker givande arbete som analytiker och konsulter.

&nbsp

Det är viktigt att tänka på så många alternativ som möjligt innan beslut fattas om ett program. För internationella studenter och yrkesverksamma, online universitet erbjuder en utbildning av hög kvalitet som passar i livsstils begränsningar. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.