Keystone logo

67 Master Program i Innovationshantering 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Teknologistudier
  • Teknisk innovation
  • Innovationshantering
Studiefält
  • Teknologistudier (67)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Innovationshantering

En magisterexamen är en forskarutbildning. Det tilldelas studenter som studerar ett specialiserat område under ett till två år. Gradprogrammet utrustade studenter för karriärutveckling. Det ger också den akademiska grunden för att genomföra doktorsexamen.

Vad är en MA i Innovation Management? Innovationshanteringsfältet uppmuntrar till kreativa sätt att tänka. Deltagarna kan utveckla kunskapen för att hjälpa de privata och offentliga sektorerna att utnyttja nya möjligheter på marknaden. Eleverna kan lära sig att identifiera och utveckla banbrytande idéer, produkter, tjänster och processer. De kan lära sig hur man hanterar en idé från koncept till implementering. Dessa program samlar i allmänhet individer från ett brett spektrum av discipliner, såsom journalistik, lag, mode och marknadsföring. Beroende på programmet kan eleverna övervaka ett forskningsprojekt eller delta i externship med ett företag eller en offentlig myndighet.

Studenter som bedriver en magisterexamen i innovationshantering kan utveckla värdefulla färdigheter, inklusive riskhantering, kreativt tänkande och problemlösning. Dessa egenskaper är inte bara till hjälp i vardagen utan också värderas av potentiella arbetsgivare.

Programlängd och skolplats påverkar kostnaden för utbildning. Det är bäst att kontakta institutionerna för att lära sig mer om avgifter och utgifter.

Innovationshantering är ett växande område med ökande efterfrågan. Många företag, organisationer och företag söker talentfulla individer som kan hjälpa dem att få en konkurrenskraftig fördel. Med förändringar i ekonomin och teknikutvecklingen kan personer med en magisterexamen på detta område hitta rikliga sysselsättningsmöjligheter. Kandidater är väl lämpade för ledarskap och ledarskap roller. Några karriärvägar inkluderar innovationsforskning, varumärkeshantering och forskning och utveckling. En examen kan bli en teknologisk portföljchef, FoU-chef eller idéhanteringsspecialist.

En internetbaserad kursplan är idealisk om du behöver ett flexibelt schema och lätt tillgång till högre utbildning. För att komma igång, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.