Keystone logo

33 Master Program i Scenkonst Musik Instrumental musik 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Scenkonst
  • Musik
  • Instrumental musik
Studiefält
  • Scenkonst (33)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Scenkonst Musik Instrumental musik

En magisterexamen är en doktorsexamen som ges till studenter som genomför ett intensivt studieprogram som vanligtvis tar en till tre år. Det typiska masterprogrammet gör att eleverna kan fördjupa sin kunskap om en utvald disciplin samtidigt som de förbättrar karriärmöjligheterna.

Vad är en mästare i musikinstrument? Denna grad förbereder vanligtvis studenter för karriärer som professionella musiker eller instrumentlärare genom att kombinera praktisk erfarenhet med teoretisk kunskap. Kandidater har i allmänhet möjlighet att träna audition, med hjälp av specialiserade lektekniker och utförande. Många program kan också låta studenter studera genre, stil och musikhistoria för att öka deras allmänna kunskaper.

Detta examensprogram kan hjälpa musiker att förbättra sina färdigheter som artister, öka sin praktiska erfarenhet och runda ut sina kunskaper om musikteori. Denna avancerade examen kan också ge akademiker en kanten när de söker jobb, antingen i utbildning eller underhållning.

Kostnaden för att tjäna en mästare i musikinstrument baseras till stor del på den institution som studenter väljer att delta i. Kursens struktur och längd kan också påverka den slutliga kostnaden. Med tanke på detta kan eleverna direkt rådfråga alla institutioner som de kan delta för att bestämma vad som tjänar denna grad kommer att kosta.

Kandidater som har förvärvat denna examen är mycket kvalificerade för att bedriva karriärer som musiker. De kan ansluta sig till befintliga ensembler eller bilda egna prestationsgrupper. Några masterprogram i musikinstrument betonar entreprenörsförmåga, vilket kan ge akademiker möjlighet att bedriva arbete som soloartister och effektivt hantera sina karriärer. En karriär som professionell musik- eller instrumentlärare kan också vara ett alternativ för studenter som trivs nära varandra.

Människor som överväger att förfölja denna examen kan vara förvånad att lära sig att det erbjuds online. Det här alternativet kan hjälpa gradskandidaterna att spara på levnadskostnader och undvika störningar i sina befintliga jobb eller förpliktelser. Att utforska de tillgängliga examensprogrammen är enkel. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.