Keystone logo

71 Master Program i Studier i ekonomi Ekonomi Internationell ekonomi 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Studier i ekonomi
  • Ekonomi
  • Internationell ekonomi
Studiefält
  • Studier i ekonomi (71)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Studier i ekonomi Ekonomi Internationell ekonomi

Med framsteg inom informations- och transporttekniker under de senaste decennierna, varor och tjänster reser över gränserna snabbare och mer effektivt än någonsin tidigare. Det har blivit allt svårare att förutse förändringar marknaderna orsakade av denna aktivitet. Det är därför de högt utvecklade analytiska färdigheter hos dem med en Master i internationell ekonomi behövs i regering och industri.

Vad är en Master i internationell ekonomi? Det är en avancerad examen som förbättrar förståelsen av den ekonomiska aktiviteten specifikt rör internationell handel. Den utvecklar vidare den teoretiska förståelsen av mikro- och makroekonomi för att hitta lösningar på problem i samband med rörlighet för varor över geografiska och politiska gränser. Ämnen av studien omfattar handelspolitiken, beskattning och valutakurser. Vissa program ger också kurser relaterade till den ekonomiska utvecklingen och handelns betydelse har på tillväxtekonomierna.

Akademiker är utrustade med de analytiska färdigheter och förmågor för att utvärdera marknadsvillkoren och göra politiska rekommendationer. Dessa studenter har mer än bara avancerade kritiskt tänkande förmågor. De är också beväpnade med de teoretiska och historiska kunskaper om internationella handelsfrågor. De kan ge omfattande analys av problem. Eleverna lär sig att använda programverktyg för att samla och utvärdera datauppsättningar. Många program också förbättra kommunikationsförmåga genom avancerade skriv- och presentationsprojekt.

Kostnaden för en Master i internationell ekonomi varierar. Eleverna bör kontakta upptagande departementet deras valda institution för detaljerad information om avgifter och undervisning.

Utexaminerade ofta hitta arbete i statliga eller kommersiella sektorn. Forskartjänster och analytiker jobb är vanliga. Internationella företag värderar de kunskaper och färdigheter för dessa akademiker, och det är möjligt att hitta arbete utomlands.Regeringarna behöver dessa elever att utvärdera effekterna av tullar, kvoter och handelsavtal. Många av dessa program förbereder eleverna att söka högre utbildning, och en del kan så småningom få arbete som professorer i college universitet.

Det är viktigt att börja forska alternativ så snart som möjligt. Medan många kanske föredrar att delta i en traditionell stil universitet, är online-kurser också för dem med schemaläggning eller geografiska svårigheter. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.